ΖΩΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΛΕΟΥΣΗ-ΠΕΜΠΤΗ 16-6-2016

0
71
ΛΕΟΥΣΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ

ΖΩΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΛΕΟΥΣΗ-ΠΕΜΠΤΗ 16-6-2016

ΛΕΟΥΣΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Η επικοινωνία σας με άτομα του αντίθετου φύλλου δε θα συναντήσει προβλήματα. Κάντε μια νέα αρχή και ξεπεράστε δυσάρεστες καταστάσεις του παρελθόντος.

ΤΑΥΡΟΣ: Να είστε προσεκτικοί στο παρασκήνιο γιατί πολλά μπορούν να γίνουν πίσω από την πλάτη σας. Δε χρειάζεται να καταπιέζεστε από μια ιστορία που δε σας ταιριάζει απόλυτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα καταφέρετε να επωφεληθείτε από τα γεγονότα και θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε κάτι καινούριο, καθώς πολλά θα αρχίσουν να αλλάζουν στη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κατευθύνετε την ανάγκη σας για επαγγελματική εξέλιξη προς τη σωστή κατεύθυνση, συμμορφωθείτε στο κλίμα που επικρατεί και φροντίστε να μην πιέζετε τους συνεργάτες σας.

ΛΕΩΝ: Οι συγκυρίες θα βοηθούν να υλοποιηθούν αρκετά από τα σχέδιά σας και η υπομονή που θα δείξετε σε ορισμένες καταστάσεις που θα δημιουργηθούν στον εργασιακό χώρο, θα είναι σωτήρια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα έρθουν έσοδα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να παρασυρθείτε σε σπατάλες, αφού θα έχετε παράλληλα να καλύψετε και παλιές εκκρεμότητες, οπότε θα είναι μία ή άλλη.

ΖΥΓΟΣ: Μόνο κάνοντας σημαντικές αλλαγές, θα προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Μην ανακατευτείτε σε διαφωνίες που μπορεί να σας βάλουν σε μπελάδες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ακολουθήστε ένα πιο υγιεινό πρόγραμμα και προσέξτε περισσότερο την υγεία σας. Κρατήστε κάποιες αποστάσεις από άτομα που δεν εμπιστεύεστε απόλυτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην κάνετε το λάθος να επιστρέψετε σε σχέσεις ή φιλίες που δεν το αξίζουν. Θα συνειδητοποιήσετε πως τελικά δεν είναι τόσο δύσκολο να αλλάξετε κάποιες συνήθειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν είστε στο ψάξιμο για να αγοράσετε κάτι, μάλλον σήμερα θα βρείτε αυτό που θέλετε. Η σημερινή μέρα θα σας ανατρέψει πολλά από αυτά που πιστεύατε για άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι συγκρούσεις και τα νεύρα δε θα σας αφήσουν να πάρετε αποφάσεις. Μια νέα σχέση που έρχεται στο προσκήνιο θα σας κάνει αρκετά χαρούμενους.

ΙΧΘΥΣ: Λίγη απομόνωση θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε πιο ξεκάθαρα. Οργανώστε τα οικονομικά σας και ξεκινήστε κάνοντας περικοπές σε περιττά έξοδα.

Καλή Τύχη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here