ΖΩΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΛΕΟΥΣΗ-ΠΕΜΠΤΗ 2/6/2016

0
80
ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΛΕΟΥΣΗ
ΖΩΔΙΑΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

ΖΩΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΛΕΟΥΣΗ-ΠΕΜΠΤΗ 2/6/2016

ΖΩΔΙΑ ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΛΕΟΥΣΗ
ΖΩΔΙΑΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

ΚΡΙΟΣ: Η υιοθέτηση νέων τρόπων διασκέδασης θα σας δώσει χαρά και χαλάρωση. Αντί να αμφιβάλλετε για τις ικανότητές σας, προτιμήστε να τις προβάλετε περισσότερο.

ΤΑΥΡΟΣ: Τολμήστε και δεχθείτε τις νέες προκλήσεις χωρίς δισταγμό και θα πετύχετε. Υπάρχει περίπτωση τα νέα δεδομένα να μη σας ευχαριστήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πάρτε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας πριν σας προλάβουν τα γεγονότα. Εάν σας επιτραπεί να δράσετε θα καταφέρετε να κερδίσετε περισσότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να βάλετε τα συναισθήματά σας σε μία σειρά απομονωθείτε. Το ταίρι σας θα κάνει ότι μπορεί για να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας πριν καν του το ζητήσετε.

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε τα λάθη για να ξεφύγετε από ανεπιθύμητες καταστάσεις. Λάβετε τα απαραίτητα μέτρα γιατί θα αποκαλυφθούν αυτοί που δεν είναι με το μέρος σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οτιδήποτε και αν κάνετε πατήστε στη γη, γιατί ίσως η προσγείωση να είναι ανώμαλη. Υποχωρήστε καθώς οι κόντρες με κοντινά πρόσωπα θα σας χαλάσουν τη διάθεση.

ΖΥΓΟΣ: Για να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες σας, ζητήστε βοήθεια και προγραμματίστε σωστά. Είναι απαραίτητο να κινητοποιηθείτε και να κάνετε νέα σχέδια για το άμεσο μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκφραστείτε για να εκτονωθείτε και μην κρύβεστε από αυτούς που σας ξέρουν καλά. Η τύχη θα σας βοηθήσει σε κάθε σας δραστηριότητα, οπότε κινηθείτε σωστά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφού η καρδιά σας ανήκει αλλού, μην την προδίδετε από ένα πείσμα. Δε θα αποφύγετε την κούραση αν τα αφήνετε όλα για την τελευταία στιγμή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η σκέψη σας είναι διαρκώς σε αυτά που περνούν κάποια από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Σταθείτε δυναμικά στο ύψος των περιστάσεων και μην αμφιταλαντεύεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη χαλαρώσετε γιατί αν η απόδοσή σας πέσει κάποιοι θα το εκμεταλλευτούν. Επειδή δε θα σας άρεσε να σας κάνουν το ίδιο, μη τα βάζετε με άτομα που δε φταίνε σε τίποτα.

ΙΧΘΥΣ: Οι προσπάθειές σας θα αποδώσουν αν επικεντρωθείτε στη δουλειά σας. Εκδηλώστε τα πραγματικά σας αισθήματα και πάψτε να κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here