Ο αγαπημένος μου Τέρης Χρυσός, διακριτικός και γλυκομίλητος πάντα, πραγματικά αισθάνεται εξαιρετικά άσχημα όταν χρειάζεται να διευκρινίσει κάτι που δε θέλει καν να εμπλέκεται !

Παρ’ όλα αυτά εγώ πιστεύω πως η ζωή σε φέρνει σε δύσκολη θέση πολλές φορές δίχως να το επιθυμείς και δίχως να το έχεις επιδιώξει.
Και το γνωρίζω γιατί το έχω πάθει αρκετές φορές και εγώ.

Κάποτε καθόμουν στην ίδια σειρά σε μία συναυλία με μία κοπέλα που μοιάζαμε σαν δίδυμες αδελφές, έμαθα πως είναι τέσσερα μόνο καθίσματα πιο πέρα γιατί εκείνη υπέγραφε αυτόγραφα σα Νένα Χρονοπούλου, γεμάτη άνεση και σταριλίκι…

Όταν το διαπίστωσα, αναγκάστηκα να πάω να τη ρωτήσω τι κάνει και γιατί εξαπατά τους ανθρώπους, γεμάτη θράσσος και αναίδεια μου απάντησε: «Αφού σου μοιάζω γιατί να μην το κάνω; Αυτοί με περνάνε για σένα και εγώ περνάω καλά».

Ο κόσμος όταν είδε μπροστά του και εμένα κατάλαβε πως τους κορόϊδευε και ήλθαν σε μένα για αυτόγραφα γεμάτοι απορία, παρ’ όλα αυτά αυτή η συγκεκριμένη έκανε και άλλα πολλά εις βάρος μου, και πολλά ήλθαν στα αυτιά μου, και κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό !

Ας μην τα πούμε όλα τώρα να έχουμε και συνέχεια…

Αυτά είναι τα παιχνίδια που κανένας μας δε μπορεί να προβλέψει γιατί δεν εξαρτώνται πάντα από εμάς αλλά από αστάθμητους παράγοντες…
 Μη σου τύχει !

Νένα Χρονοπούλου – Μητροπούλου

Όλα όσα είπε ο γνωστός τραγουδιστής για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

«Είχα ισχυρούς δεσμούς με την οικογένεια Μητσοτάκη. Ερχόταν ο Μητσοτάκης στο μαγαζί που δούλευα και η Ντόρα και τη μητέρα γνώρισα, την κυρία Μαρίκα με τα ωραία ντολμαδάκια της. Όχι ρε παιδάκι μου, όχι. Θα έπρεπε ο ίδιος ο Κυριάκος να με καλέσει μια μέρα να δώσουμε μια κοινή συνέντευξη και να πούμε αυτά που πρέπει να πούμε στον κόσμο. Όσο σιωπά εκείνος, τόσο δίνει τροφή για σχόλια», είπε ο Τέρης Χρυσός.