Το βιβλίο που έχω γράψει, αποτελείται από 20  αληθινές ερωτικές ιστορίες,  τις οποίες περιγράφει το ίδιο Αιδοίο και όχι εγώ.

Ο τίτλος του είναι αρκετά προκλητικός και προσδιορίζει το ποιός μιλάει μέσα από τις σελίδες του.

Το συγκεκριμένο βιβλίο είναι ιδιαίτερα τολμηρό όχι για τη χυδαιολογία του, γιατί κάτι τέτοιο δεν υπάρχει αλλά για το μεγάλο τόλμημα να μιλήσει το Αιδοίο, και να πει όσα ποτέ καμία γυναίκα δεν έχει αποφασίσει να προφέρει μέσα από το δικό της στόμα σε κανένα αρσενικό.

Ο λόγος που αποφάσισε να μιλήσει το Αιδοίο είναι απλός, του λείπει η θερμή, συναισθηματική ερωτική επαφή, και την αναζητά μέσα από όλα όσα προσδοκεί να ζήσει αφού διορθώσουν αρσενικοί και θυλυκοί τη συμπεριφορά τους προς αυτό.

Με λίγα λόγια δηλαδή παρ’ όλο που ζει στην εποχή της πλήρους σεξουαλικής απελευθέρωσης και των παθών, εκείνο δεν είναι ευτυχισμένο.

Πράγμα παράλογο μιας και ολόκληρη βιομηχανία ασχολείται με το να μπορέσει να ικανοποιηθεί αυτό το σημείο του γυναικείου σώματος.

Αυτό το παράπονό του λοιπόν το ανάγκασε εν’ τω μέσω της οικονομικής κρίσης να βρει τη μιλιά του έτσι ώστε να μπορέσει να παραπονεθεί σε όλους και σε όλες για τα καμώματά τους.

Ο τρόπος που συμπεριφέρεται στους άνδρες αλλά και στις γυναίκες δεν αδικεί κανένα από τα δύο φύλλα, ότι ευθύνες ρίχνει στα αρσενικά άλλες τόσες ρίχνει και στα θηλυκά που καθόλου δεν τους χαρίζεται.

Οι πέρα για πέρα αληθινές ιστορίες που το ίδιο μέσα από το μοναδικά περιγραφικό του στόμα εξιστορεί σοκάρουν, εκπλήσουν, δικαιώνουν αλλά και θυμώνουν κάποιες φορές τον αναγνώστη.

Κάθε ιστορία ξεχωριστά περιγράφει με λεπτομέρειες  τον πραγματικό  ερωτικό κόσμο που αναγκάζεται η ηρωίδα άρα και το αιδοίο να ζουν μέσα του, και που κάποιες φορές δεν τους είναι καθόλου ευχάριστο.

Ο τρόπος που εξελίσσεται κάθε ιστορία είναι γεμάτος εικόνες πράγμα που βοηθά τον αναγνώστη να μη βαρεθεί την ώρα της ανάγνωσης, αλλά να νιώσει πως δε διαβάζει ένα μυθιστόρημα αλλά ίσως ένα μονόπρακτο θεατρικό έργο.

Οι ιστορίες του είναι αυτοτελής, δε συνδέεται η μία με την άλλη, και σπάνια βγαίνει από το στόμα του αιδοίου βρωμοκουβέντα γιατί δεν του αρέσει να βγαίνουν άσχημα πράγματα από το αγνό και υπέροχο στόμα του.

Έχοντας μεγάλη αίσθηση του χιούμορ, διακομωδεί ότι παράξενο του συμβαίνει και με το δικό του πρωτόγονο τρόπο βάζει τα πράγματα στη θέση τους παραμιλώντας πάντα μέσα από το κρυφό, βουβό του στόμα.

Παρ’ όλα τα σχόλιά του οι ήρωές του δεν το ακούνε και αυτό είναι το μεγάλο του παράπονο.

Δεν πειράζει όμως, μιας που αποφάσισε να μιλήσει ελπίζει και εύχεται να το ακούσετε όλοι εσείς μήπως και αλλάξει η τύχη του.

Εύχομαι να σας αρέσει,

Νένα Χρονοπούλου – Μητροπούλου