ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΚΕΛΛΥ ΣΑΚΑΚΟΥ

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΗΝ ΚΕΛΛΥ ΣΑΚΑΚΟΥ

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΚΕΛΛΥ ΣΑΚΑΚΟΥ

 

Ένας γλυκός άνθρωπος γεμάτος ήθος, καλωσύνη και μόρφωση έφυγε από κοντά μας.
Πήγε εκεί που η ψυχή της επιθυμούσε…
Και αυτό λέγεται ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ…
Καλά να είσαι εκεί που ήθελε να πετάξει η ψυχή σου Κα Σακάκου… Εύχομαι να αποκτήσω κάποτε την τόλμη σου…

Νένα Χρονοπούλου – Μητροπούλου

 

 

Το τελευταίο αντίο στην παρουσιάστρια Κέλλυ Σακάκου θα πουν σήμερα φίλοι, συνάδελφοι και αγαπημένα της πρόσωπα. Ο θρύλος της ελληνικής τηλεόρασης και η γνωστή σε όλους παρουσιάστρια τις ΕΡΤ πέθανε πριν λίγες μέρες ταλαιπωρημένη από τη νόσο του Πάρκισον. Έξι μήνες νωρίτερα πέθανε ο σύζυγός της Σπύρος Φασιανός.

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα Τρίτη στις 3:30 το μεσημέρι από το Νεκροταφείο της Νέας Σμύρνης. Η Κέλλυ Σακάκου τον τελευταίο καιρό ήταν καθηλωμένη στο κρεβάτι μετά από επέμβαση που έκανε στο ισχίο και την ταλαιπωρούσε πολύ. Πονούσε όμως εκτός από σωματικά και ψυχικά αφού δεν μπορούσε να ξεπεράσει το θάνατο του αγαπημένου της συζύγου. Όλη αυτή η κατάσταση είχε επιβαρύνει την υγεία της και την είχε καταβάλει.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί της ο Νίκος Νικόλιζας από τη Freddo, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η Κέλλυ Σακάκου έδειχνε να είναι εξαντλημένη και σαν να περίμενε το μοιραίο. “Δεν θέλω να γράψεις τίποτα παιδί μου. Όμως θα φύγω. Το νιώθω. Πάω να βρω τον Σπύρο μου. Δεν μου έχει μείνει τίποτα άλλο στη ζωή ετούτη”, είχε αποκαλύψει η παρουσιάστρια.

Η ίδια μάλιστα, όταν της ευχήθηκαν περαστικά είχε πει: “Δεν θα ανακάμψω παιδί μου. Ξέρω καλά την Κέλλυ” και συμπλήρωσε: “ Ο νους μου είναι στον Σπύρο μου. Τι να κάνει άραγε το πουλάκι μου. Μη στενοχωριέσαι, αγόρι μου , για εμένα. Εγώ έχω ήδη φύγει. Δεν με κρατάει τίποτα”!

 

Πηγή: tlife.gr