13 επώνυμοι Έλληνες & ξένοι που φροντίζουν παιδιά με ιδιαιτερότητες

«Δεν έχει ζήσει κανένας με τον ανάπηρο, να ξέρει τι σημαίνει δηλώνει η Νένα Χρονοπούλου μιλώντας για τον αγαπημένο της γιο Χρήστο, για τον οποίο αισθάνεται υπερήφανη.

Μητέρα παιδιού με ειδικές ανάγκες, η ηθοποιός αδυνατεί να πιστέψει πως η κυβέρνηση αποφάσισε να βάλει «μαχαίρι» στις θεραπείες ειδικής αγωγής των παιδιών ΑμεΑ.


«Ο άνθρωπος που τολμάει να βάζει χέρι στο ταμείο των παιδιών ΑμεΑ δεν είναι άνθρωπος», δήλωσε η Νένα Χρονοπούλου στην κάμερα του Alpha. Ο 12χρονος σήμερα γιος της γεννήθηκε μόλις 850 γραμμάρια και έζησε 12 φορές τον θάνατο… «Μας λέγαν δεν θα περπατήσει και τρέχει, μας λέγανε ότι δεν θα μιλήσει και μιλάει, κάνει διάλογο πια», εξομολογείται η Νένα Χρονοπούλου.

Εμείς συγκεντρώσαμε 13 Ελληνες και ξένους διάσημους που κάνουν μεγάλο αγώνα με δύναμη ψυχής για να στηρίξουν παιδιά με ιδιαιτερότητες.

1Γιώργος Δασκουλίδης

Ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκουλίδης και η σύζυγός του Χέιλι υιοθέτησαν ένα παιδί από το ΠΙΚΠΑ και μπορεί στην πορεία να χώρισαν, όμως διατηρούν άψογες σχέσεις για χάρη του Κωνσταντίνου που σήμερα είναι έφηβος: «Ήμασταν από την πρώτη στιγμή δίπλα του.

Πιστέψαμε και οι δύο στις δυνατότητές του και όντως ξεπέρασε αρκετά από τα προβλήματα που έχει. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Πηγαίνει σε κανονικό σχολείο, μιλάει δύο γλώσσες, τρέχει, παίζει… όταν τον πήραμε εμείς, ενάμισι έτους, δεν μπορούσε να περπατήσει. Στάθηκε κανονικά στα πόδια του 2 ετών», είχε δηλώσει ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του το 2010.

Προηγούμενο