PRP(πι-αρ-πι) τα μαγικά γράμματα που υπόσχονται λάμψη, νιάτα και δυνατά μαλλιά !!!

Η χρήση του PRP στην αναζωογόνηση του προσώπου, στην πρόληψη της τριχόπτωσης και στη δημιουργία ατομικής κρέμας προσώπου.

Άριστος συνδυασμός με βλαστοκύτταρα για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα

Το PRP στην αναζωογόνηση του προσώπου

Το PRP είναι ένα παράγωγο του αίματος, το οποίο χρησιμοποιείται ως μεσοθεραπεία και είναι πλούσιο σε φυσικούς αυξητικούς παράγοντες. Μπορεί επίσης να δημιουργήσει τη δική σας κρέμα προσώπου, προσαρμοσμένη στον τύπο του δέρματος σας και την ηλικία.

Το προϊόν PRP χρησιμοποιείται ως μέσον αντιγήρανσης στο πρόσωπο, στο λαιμό, στην περιοχή του ματιού και στα χέρια, ελαττώνει τις ρυτίδες, διατηρεί τις λεπτές γραμμές του προσώπου και προσφέρει άμεσα λάμψη, ελαστικότητα και ενυδάτωση μακράς διάρκειας. Διορθώνει τις ουλές της ακμής και τραύματα του προσώπου.

Είναι ένα απόλυτα φυσικό προϊόν, το οποίο δεν δημιουργεί αλλεργίες και δεν αφήνει σημάδια μετά τη χρήση του.

Προσφέρει φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς κίνδυνο ασυμμετρίας ή παραμόρφωσης

Έχει χαμηλό κόστος σε σχέση με το όφελος που προσφέρει.

 

Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΕΓΟΝΟΣ !!!

Το PRP στην πρόληψη της τριχόπτωσης

Το στρες, η κακή διατροφή, η στέρηση βιταμινών και ιχνοστοιχείων, οι υπερβολικές δίαιτες και ορμονικές διαταραχές οδηγούν σε τριχόπτωση και αραίωση του τριχωτού της κεφαλής. Στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν εντοπίζεται το αίτιο που την προκαλεί και σε εκείνες που ανευρίσκεται η αποκατάσταση είναι βραδεία και παρατεταμένη.

Το PRP χρησιμοποιείται τοπικά στις περιοχές της αραίωσης, δυναμώνει τη ρίζα της τρίχας και ελαττώνει την τριχόπτωση. Η χορήγηση του PRP σε επαναλαμβανόμενες θεραπείες και σε συνδυασμό με τη διόρθωση του αιτιολογικού παράγοντα, εφ όσον βρεθεί, δίδει το καλύτερο αποτέλεσμα στο συντομότερο χρόνο.

 

Δημιουργία κρέμας προσώπου με PRP

Η Biohellenika παρασκευάζει την κατάλληλη κρέμα για το πρόσωπο σας, η οποία περιέχει τους αυξητικούς παράγοντες του PRP. Η κρέμα αυτή αποτελεί καινοτόμο προϊόν της Biohellenika, προσαρμόζεται στον τύπο και την ηλικία του δέρματος σας και περιέχει υψηλής συγκέντρωσης αυξητικούς και αναγεννητικούς παράγοντες που δεν περιέχονται σε

καμία από τις κυκλοφορούσες σήμερα κρέμες. Η ατομική σας κρέμα διατηρείται στο ψυγείο και έχει διάρκεια ζωής ένα μήνα.

Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα το PRP μπορεί να συνδυαστεί και με βλαστοκύτταρα που λαμβάνονται από το λίπος. Επομένως το λίπος που αφαιρείται με την λιποαναρρόφηση όχι μόνο δεν είναι άχρηστο, αλλά προσφέρει τα βλαστοκύτταρα τα οποία σήμερα χρησιμοποιούνται στην αισθητική ιατρική αλλά και σε πολλές και σοβαρές ασθένειες.

Το PRP δεν είναι προϊόν βλαστοκυττάρων και δεν δημιουργείται από αυτά.

Το PRP παρασκευάζεται με ειδική επεξεργασία 20ml περιφερικού αίματος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα ή να καταψυχθεί και να χρησιμοποιηθεί αργότερα.

 

Υπάρχουν διάφορες ποιότητες PRP οι οποίες διαφέρουν ως προς τον τρόπο της παρασκευής του.

Το PRP για να είναι αποτελεσματικό πρέπει να πληροί ορισμένες εργαστηριακές προδιαγραφές σε ότι αφορά τη σύσταση του και την περιεκτικότητα του σε αιμοπετάλια και αναγεννητικούς παράγοντες. Δεν δημιουργείται με μια απλή φυγοκέντρηση και η παρασκευή του δεν σταματάει στη δημιουργία του ορού. Αντίθετα παρασκευάζεται σε πιστοποιημένα ιατρικά εργαστήρια τα οποία συνεχίζουν ένα βήμα περαιτέρω ενεργοποιώντας τα αιμοπετάλια και απελευθερώνοντας τους αυξητικούς παράγοντες οι οποίοι αποτελούν και το θεραπευτικό τμήμα του PRP.

Η φυγοκέντρηση του αίματος δεν σημαίνει αυτόματα και τη δημιουργία του PRP.Απαιτείται ένα επόμενο στάδιο ενεργοποίησης των αιμοπεταλίων ώστε να μπορέσουν να απελευθερωθούν οι αυξητικοί και αναγεννητικοί παράγοντες οι οποίοι περιέχονται στο εσωτερικό τους.

 

Ποιά είναι η εταιρεία Biohellenika

 

 

Μία εταιρεία που σέβεται τον άνθρωπο και την υγεία του !

Μία εταιρεία που τα βραβεία που έχει αποκτήσει είναι βραβεία επιστήμης και έρευνας !

Μία εταιρεία που δεν αισχροκερδεί επενδύοντας στον «πόνο» και την «ανάγκη» του ασθενούς ! 

Μία εταιρεία με Ήθος ! 

 

 

ΥΓ: Οι εφαρμογές που γίνονται στον οργανισμό μας, απαιτούν μεγάλη προσοχή! Απαραίτητα πρέπει να γίνονται από εξειδικευμένους ιατρούς με πείρα και γνώση στο συγκεκρμένο αντικείμενο.

Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό είναι καθαρά ενημερωτικό γιατί η διαφήμιση είναι κάτι που δεν προϋποθέτει τη σωστή ενημέρωση.

Εμείς εδώ στο nena.gr, θα σας ενημερώνουμε μόνο για ότι και εμείς οι ίδιοι εμπιστευόμαστε.

 

Νένα Χρονοπούλου – Μητροπούλου