ΓΡΗΓΟΡΗΣ - ΝΕΝΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ-ΝΕΝΑ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ

Μετά από 13 ολόκληρα χρόνια ξανασυναντώ ένα ιδιαίτερα αγαπημένο πλάσμα, το Γρηγόρη Αρναούτογλου. Όταν χτύπησε το τηλέφωνό μου και η συνεργάτης του με κάλεσε για να με φιλοξενήσει στην εκπομπή του, όχι μόνο δεν μπόρεσα να αρνηθώ αλλά περίμενα με ανυπομονησία να τον δω μιας και μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής. Έφτασα στο Studio Kapa, αργά το βράδυ της προηγούμενης Δευτέρας μαζί με τη φίλη μου Άννα Κωστάλα, και αμέσως άρχισα να ετοιμάζομαι.

Όταν κατέβηκα στο πλατό αρχικά συνάντησα το Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος με την άνεση που τον χαρακτηρίζει αλλά και με το αστείρευτο χιούμορ του, με καλησπέρισε εγκάρδια. Άλλωστε όλοι γνωρίζουμε πως ο Δημήτρης είναι πληθωρικός άνθρωπος και ότι νιώθει το δείχνει.

ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ - ΣΤΑΡΟΒΑΣ
ΑΝΝΑ ΚΩΣΤΑΛΑ – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΡΟΒΑΣ – ΝΕΝΑ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ

Προχωρώντας πιο μέσα έπεσε το μάτι του Γρηγόρη επάνω μου και τότε ένοιωσα πως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν άλλαξε καθόλου, και πως ήταν γεμάτος αυθορμητισμό και κέφι όπως ακριβώς στα πρώτα τηλεοπτικά του βήματα. Τότε λοιπόν κατάλαβα πού οφείλεται η διαχρονική του πορεία αλλά και η επιτυχία του όλα αυτά τα χρόνια. Ο Γρηγόρης είναι ένας χαρισματικός άνθρωπος που κερδίζει τον κόσμο με την αλήθεια της ψυχής και της συμπεριφοράς του.

Τη δεδομένη στιγμή, ο Γρηγόρης έκανε γύρισμα και τα μάτια του, πάντα πανέξυπνα και ερευνητικά με εντόπισαν σε χρόνο ντε-τε! Περίμενε το πρώτο διάλειμμα και άρχισε από μακριά να με χαιρετάει.

ΝΕΝΑ & ΓΡΗΓΟΡΗΣ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ – ΝΕΝΑ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ – ΝΕΝΑ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ – ΝΕΝΑ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ

Γλυκός, εγκάρδιος, ευγενικός, εξαιρετικός  οικοδεσπότης αλλά και παρουσιαστής, ο Γρηγόρης με αγκάλιασε και άρχισε μία αληθινή κουβέντα μεταξύ μας που ούτε καταλάβαμε και οι δύο πώς πέρασε τόσο γρήγορα η ώρα.

Ο ιδιαίτερος τρόπος που συζητάει με τους καλεσμένους του, και η καλή του πρόθεση να δείξει στο κοινό του ότι ακριβώς νιώθουν οι άνθρωποι που του ανοίγουν την καρδιά τους, είναι και η μεγάλη επιτυχία της συζήτησης που έχει μαζί τους. Στο Γρηγόρη είπα με τεράστια ευκολία πράγματα που δε θα τολμούσα να σκεφτώ καν,  ότι μπορώ να τα αποκαλύψω σε κάποιον άλλο.  Κι εκείνος όμως με τη σειρά του, αλλά και το ήθος που έχει σαν άνθρωπος, σεβάστηκε τις στιγμές που του αφιέρωσα, αλλά και όλα όσα του είπα.

Γιατί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι ο Παρουσιαστής που σέβεται τον καλεσμένο του. Απλά!

Εύχομαι και εσείς να περάσετε μία υπέροχη βραδιά, αύριο Πέμπτη 19/5/2016 με εμένα και το Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Καλή σας διασκέδαση.