ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ "ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ"

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΟΥ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ «ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ» ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ «ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ»

 

Την ερχόμενη Δευτέρα στις 16 Μαίου του 2016 στις 8μ.μ. θα παρουσιάσω το πρώτο μου βιβλίο, στην πόλη που μεγάλωσα και ζω, στο μαγευτικό Πειραιά. Ο χώρος που θα φιλοξενήσει εμένα και τους δύο υπέροχους ομιλητές που θα με συνοδεύουν, την Life & Spiritual Coach & Συγγραφέα, Κα Καίτη Σαμαρτζή και τον Life Coach & Σύμβουλο Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Ανάπτυξης,  Κο Δημήτρη Τσέλιο,  έχει γράψει τη δική του ιστορία στην πόλη μας, μιας και πρόκειται για ένα αυθεντικό Νεοκλασικό κτίσμα, που πριν από πολλά – πολλά χρόνια φιλοξενούσε τα πρώτα γραφεία της μεγαλύτερης Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομάδας, του Πειραιώτη Θρύλου, του Ολυμπιακού μας.

Σ’ αυτό το ιδιαίτερο κτίριο λοιπόν, στην οδό Καραολή & Δημητρίου 43 & Καραίσκου γωνία, σήμερα βρίσκεται ένα από τα ομορφότερα βιβλιοπωλεία του Πειραιά, το βιβλιοπωλείο «Νέος Κύκλος», ιδιοκτησία του Κου Άγγελου Μαρκοπουλιώτη.

Εκεί λοιπόν, σας περιμένουμε όλους όσους αντέχετε την αλήθεια χωρίς φόβο και πάθος, να παρακολουθήσετε μία διαφορετική παρουσίαση βιβλίου, μία παρουσίαση που θα την πλαισιώσουν ιδιαίτερα χαρισματικοί άνθρωποι, που θα αγγίξουν τις καρδιές σας.

Σας περιμένουμε, για να μοιραστούμε μαζί στιγμές που μας αξίζει να τις ζήσουμε και να τις μοιραστούμε.

Νένα Χρονοπούλου – Μητροπούλου & Άγγελος Μαρκοπουλιώτης

ΚΑΙΤΗ ΣΑΜΑΡΤΖΗ
ΚΑΙΤΗ ΣΑΜΑΡΤΖΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΕΛΙΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΕΛΙΟΣ