ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΙΔΟΙΟΝ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΟΥ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ "ΡΟΚΚΑΣ - ΓΡΑΦΙΚΗ" ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΟΥ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ «ΡΟΚΚΑΣ – ΓΡΑΦΙΚΗ»

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΙΔΟΙΟΝ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΟΥ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ «ΡΟΚΚΑΣ – ΓΡΑΦΙΚΗ» ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

 

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που αυτή την Παρασκευή στις 7:30 το απόγευμα, θα φιλοξενηθώ σε έναν υπέροχο χώρο που λατρεύει το «βιβλίο» και βρίσκεται  στη γειτονιά που μεγάλωσε ο Τάσος, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το βιβλιοπωλείο «ΡΟΚΚΑΣ – ΓΡΑΦΙΚΗ», καλωσορίζει το νέο μου ξεκίνημα με πολλή αγάπη και θέρμη, γι’ αυτό και οργανώνει μία ξεχωριστή βραδιά για όλους όσους θα βρίσκονται εκεί.

Για άλλη μία φορά θα έχω κοντά μου ανθρώπους που με αγαπούν, και που χωρίς ταμπού αλλά με ξεχωριστή γνώση στο συγκεκριμένο θέμα της «ερωτικής αναπηρίας» που αποκαλύπτεται μέσα στις σελίδες του βιβλίου μου, θα προσπαθήσουν να αναπτύξουν μία άλλη πτυχή του «ερωτικού θέματος» που τόσο μας απασχολεί όλους , και μάλιστα όχι πάντα ευχάριστα.

Ομιλητής αυτή τη φορά μαζί μου θα είναι ο Ψυχολόγος – Ψυχαναλυτής Κος Ιωάννης Μπούγος, ο οποίος θα απαντήσει σε όλα τα ερωτήματά σας, και θα εξηγήσει το πόσο καθοριστικό ρόλο παίζει η συμπεριφορά του γονιού στην ψυχολογία του παιδιού του, αλλά και πόσο η ερωτική συμπεριφορά του κάθε παιδιού καθορίζεται από τις απαντήσεις που έχει πάρει από το γονιό του και από τη στάση του ιδίου του γονέα στην καθημερινότητά του.

Φίλοι μου, το εύκολο είναι να σταθούμε στην επιφάνεια των πραγμάτων, το δύσκολο αλλά και αυτό που επιφέρει ευθύνες είναι το να εμβαθύνουμε και να πετύχουμε το στόχο μας,  ο σκοπός του βιβλίου μου είναι ακριβώς αυτός.

Εύχομαι όσοι φίλοι θα είναι κοντά μας κι αυτή τη φορά να περάσουν όμορφα και ευχάριστα. Άλλωστε αυτός είναι ο σκοπός μας.

Σας περιμένουμε.

Σας περιμένω,

Νένα Χρονοπούλου – Μητροπούλου