ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΕΣΦΑΖΑΝ ΣΚΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ! – VIDEO

0
143
ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΕΣΦΑΖΑΝ ΣΚΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΕΣΦΑΖΑΝ ΣΚΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ!

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΕΣΦΑΖΑΝ ΣΚΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ
Μια ομάδα Πακιστανών συνελήφθη στο Μενίδι μετά από καταγγελία οτι εξέτρεφαν σκυλιά τα έσφαζαν και τα έτρωγαν. Μάλιστα, όταν οι άνδρες της ΟΠΚΕ μπήκαν στο χώρο όπου διέμεναν ανατρίχιασαν ανοίγοντας το ψυγείο το οποίο βρισκόταν στην αυτή.

ΤΡΑΓΙΚΟ – ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΕΣΦΑΖΑΝ ΣΚΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Μέσα υπήρχαν κομμάτια κρέατος και κόκαλα τα οποία σύμφωνα με τις καταγγελίες των κατοίκων της περιοχής προσέρχονται από σκύλο.Όπως θα δείτε στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του Star, το σημείο θυμίζει χωματερή.

Παντού υπάρχουν πετάμενα αντικείμενα, σκουπίδια και διάσπαρτοι νεκροί αρουραίοι.Οι αστυνομικοί εντόπισαν αρκετά ζωντανά σκυλιά τα οποία μεταφέρθηκαν σε ασφαλές καταφύγιο από μέλη φιλοζωικής οργάνωσης.

Όπως λένε χαρακτηριστικά οι εθελοντές, τα τρομοκρατημένα ζωάκια μπήκαν από μόνα τους μέσα στο τζιπάκι τους. Οι κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι στο συγκεκριμένο χώρο οι πακιστανοί ενέχεται να φύλαγαν τα σκυλιά.

Οι αστυνομικοί έχουν μεταφέρει τα δείγματα στα εργαστήρια προκειμένου να διαπιστωθεί αν όντως πρόκειται για κρέας σκύλου και αν κάποια ποσότητα έχει διατεθεί στην αγορά.

 

ΠΗΓΗ: star.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here