Την Παρασκευή στις 15-4-2016 και λίγο μετά τις 9 μ.μ. έγινε η παρουσίαση του πρώτου μου βιβλίου στην αίθουσα «Calt» μέσα στην Έκθεση Athena Erotic Art.

Είχα τη μεγάλη τύχη να έχω μαζί μου πολλούς αγαπημένους φίλους από τα παλιά, που αν και είχα χρόνια να τους δω, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μου με τόση αγάπη και θέρμη, που γέμισαν την τεράστια αίθουσα που γινόταν η παρουσίαση!

Την ανάγνωση την έκανε η μοναδική Κα Βάσια Τριφύλλη, και την παρουσίαση τη συμπλήρωσαν οι αγαπημένοι μου φίλοι : Κα Ράνια Καρατζαφέρη, Κα Κατερίνα Σαμαρτζή, και οι Κύριοι Δημήτρης Τσέλιος, Ιωάννης Μπούγος και Ιωάννης Βίτσας.

Η ανταπόκριση των όσων ελέχθησαν από όλους τους στον κόσμο ήταν μεγάλη.


 Ανάμεσα στο κοινό βρισκόντουσαν και οι περισσότερες από τις ηρωίδες του βιβλίου μου, οι οποίες ένιωσαν πως επιτέλους δικαιώθηκαν!

Στο τέλος της ομιλίας του Κου Δημήτρη Τσέλιου, μίας ομολογουμένως συγκλονιστικής ομιλίας… Μπήκε μέσα στην αίθουσα προκαλώντας σε όλους μία ευχάριστη έκπληξη, η γνωστή σε όλους μας «Τσιτσιολίνα» που ήταν και το λαμπερό πρόσωπο της  έκθεσης «Athena Erotic Art».

Η Τσιτσιολίνα συνοδευόταν από το Νίκο Μαραγκόπουλο και από το Γιάννη Καζανίδη, και θέλησε να φωτογραφηθεί μαζί μου αλλά και να της αφιερώσω ένα από τα βιβλία μου.

Ήταν πράγματι εντυπωσιακή και πολύ όμορφη, παρ’ όλο που τα χρόνια έχουν περάσει.

Ε’ ναι λοιπόν… Που λέει και το τραγούδι, η Τσιτσιολίνα είναι ακόμα καλλονή, το δέρμα της είναι ολόλευκο σαν το βαμβάκι, χωρίς σημάδια, φακίδες και πανάδες, και είναι απίστευτα σέξι και από κοντά! Όσο για τις ρυτίδες της είναι ελάχιστες…

Η συμπεριφορά της ήταν γλυκύτατη, και αληθινά έδειξε πως χάρηκε που βρέθηκε μαζί μας. Οφείλω να ευχαριστήσω όλους, όσους όσους φρόντισαν να την ενημερώσουν για την παρουσίαση του βιβλίου μου, και ιδιαίτερα τους Διοργανωτές της έκθεσης «Athena Erotic Art»που μου παραχώρησαν την αίθουσα και όλο το ανθρώπινο επιτελείο τους για την επιτυχία της παρουσίασης.

Ακόμα ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω στην αγαπημένη μου Βάσια Τριφύλλη για την αγάπη και τη στήριξή της.

Νένα Χρονοπούλου – Μητροπούλου

Δείτε ακόμα:

Κάθε γυναίκα και μία ιστορία

Προσέξτε ποιος σας… Μιλάει!

Νένα Χρονοπούλου: «Αν μιλούσε το Αι 2 ον» promo video

Βιβλίο «Αν μιλούσε το Αι 2 ον»: Η Cicciolina καλεσμένη στην 1η Παρουσίαση