ΤΑΣΟΣ ΚΑΙ ΝΕΝΑ
ΤΑΣΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ & ΝΕΝΑ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ

Η ΝΕΝΑ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ «ΑΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΤΟ… ΑΙ 2 ΟΝ»

ΤΑΣΟΣ ΚΑΙ ΝΕΝΑ
ΤΑΣΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ & ΝΕΝΑ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ

«Αν μιλούσε το… Aι2ον» θα έλεγε πολλές, ενδιαφέρουσες και πολύ πικάντικες ιστορίες. Η Νένα Χρονοπούλου παρουσίασε το βράδυ της Παρασκευής στις 15 Απριλίου του 2016, στο πλαίσιο του πιο ερωτικού φεστιβάλ της πόλης, το βιβλίο που έγραψε, στις σελίδες του οποίου περιγράφονται αληθινά περιστατικά που έχουν συμβεί σε πρόσωπα που γνωρίζει, διάσημα και μη.

Η επιστροφή της γνωστής ηθοποιού στα καλλιτεχνικά δρώμενα μέσα από έναν καινούργιο ρόλο, αυτόν της συγγραφέως, στέφθηκε με επιτυχία, καθώς η αίθουσα της παρουσίασης στον χώρο του Tae Kwon Do γέμισε ασφυκτικά από κόσμο.

Η ίδια, συγκινημένη, ευχαρίστησε όσους βρέθηκαν εκεί, φίλους της και όχι μόνο. Η ΒάσιαΤριφύλλη ανέλαβε να διαβάσει μια ιστορία και χειροκροτήθηκε θερμά, ενώ για τη Νένα και το βιβλίο της μίλησαν ακόμη οι δημοσιογράφοι Γιάννης Βίτσας και Ράνια Καρατζαφέρη και ο Life Coach Δημήτρης Τσέλιος.

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ-ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ-ΤΡΙΦΥΛΛΗ
ΡΑΝΙΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ- ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ-ΒΑΣΙΑ ΤΡΙΦΥΛΛΗ

Επίσης η ηθοποιός δε δίστασε να προσκαλέσει φίλους από το κοινό που την παρακολουθούσε για να πουν δύο λόγια για το περιεχόμενο του βιβλίου της αλλά και για το τι πραγματικά θέλει να αγγίξει. Στο κάλεσμά της ανταποκρίθηκαν με ιδιαίτερη θέρμη η Spiritual and Live Coach Κα Καίτη Σαμαρτζή και ο Παιδοψυχολόγος Κος Ιωάννης Μπούγος, οι οποίοι συμπλήρωσαν με τις γνώσεις και τις τοποθετήσεις τους την υπέροχη βραδιά.

Και η Τσιτσιολίνα ήταν εκεί!

cicciolina nena xronopoulou
ΤΣΙΤΣΙΟΛΙΝΑ & ΝΕΝΑ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ

Άλλη μία έκπληξη που  επιφύλασσαν στη Νένα, οι διοργανωτές της Athena Erotic Art, ήταν η παρουσία της  πασίγνωστης Τσιτσιολίνας στην αίθουσα, την ώρα που γινόταν η παρουσίαση του βιβλίου της.  Με το γνωστό ταπεραμέντο της η Ιταλίδα καλλονή, εισέβαλε στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα συνοδευόμενη από τον Marketing Director Κο Νίκο Μαραγκόπουλο και πλησίασε το τραπέζι που βρισκόντουσαν όλοι όσοι παρουσίαζαν το βιβλίο. Τότε η Νένα σηκώθηκε, τη χαιρέτησε και της αφιέρωσε ένα από τα βιβλία της. Η Τσιτσιολίνα ήταν εγκάρδια, εντυπωσιακή και έδειχνε να απολαμβάνει αυτή τη διαφορετική νότα  που υπήρχε στο χώρο της έκθεσης. Παρέλαβε το βιβλίο της και αποχώρησε αφού πρώτα φωτογραφήθηκε από δεκάδες φωτορεπόρτερ που τη συνόδευαν μαζί με την Νένα Χρονοπούλου.

ΜΑΛΙΩΤΑΚΗ-ΑΛΒΕΡΤΟΣ
ΠΟΠΗ ΜΑΛΙΩΤΑΚΗ – ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΛΒΕΡΤΟΣ

Από το πλευρό της Νένας αυτή την ευτυχισμένη στιγμή δεν θα μπορούσαν να λείπουν ο σύζυγός της Τάσος Μητρόπουλος, αλλά και στενοί φίλοι της, όπως ο Γιώργος Δασκουλίδης, η Πόπη Μαλιωτάκη με τον σύντροφό της Φίλιππο Αλβέρτο, αλλά και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Νίκος Βαμβακούλας.

Πηγή : http://www.espressonews.gr