ΝΕΝΑ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΒΙΒΛΙΟ
ΝΕΝΑ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ

Φίλοι μου καλησπέρα, το καλοκαίρι είναι μεγάλο αλλά όλοι μας λίγο ή πολύ βλέπουμε το πρωϊνό τηλεόραση ειδικά όταν πρόκειται για κάτι ευχάριστο.

Το πρωϊνό του Έψιλον από αυτή τη Δευτέρα, αλλάζει μιας και Έλλη Παπαγγελή και ο φίλος μου ο Γιώργος Μπέζας και θα είναι πλέον επίσημα οι οικοδεσπότες της εκπομπής.

Έτσι λοιπόν με μεγάλη χαρά δέχτηκα την πρόσκλησή του Γιώργου, γνωρίζοντας πως με αγαπάει ιδιαίτερα. Θέλοντας όμως να είμαι αντικειμενική, θα παραδεχτώ πως ο Γιώργος Μπέζας δεν αγαπάει  μόνο εμένα ιδιαίτερα, αλλά και όλους εκείνους τους ανθρώπους που τους θεωρεί αληθινούς.

«Θέλω να έλθεις στην πρώτη μας εκπομπή για γούρι.» μου είπε και του απάντησα:»Εννοείται, Γιωργή μου» και με μεγάλη προσμονή περιμένω πως όλα θα πάνε καλά για τα παιδιά, γιατί τα πράγματα παντού είναι πολύ δύσκολα.


Αισιοδοξία και προσμονή για ένα καλύτερο αύριο, για μία καλύτερη και φωτεινότερη ημέρα με πολλά χαμόγελα, για συναναστροφές με απλούς, γλυκούς ανθρώπους που αγαπάνε τον κόσμο, αυτό το μήνυμα θέλει να περάσει το «ΠΡΩΪΝΟΥΛΙ» του Έψιλον στις συνειδήσεις των ανθρώπων που ζούνε μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο στην Ελλάδα.

Εύχομαι και εγώ με τη σειρά μου τα καλύτερα σε όλους τους εργαζομένους της εκπομπής γιατί είναι σπάνιο είδος πια.

Θα χαρώ πολύ να σας έχουμε κοντά μας και μαζί να απολαύσουμε ένα υπέροχο Δευτεριάτικο ξεκίνημα και μαζί να υποδεχτούμε τον Αύγουστο μια και τη Δευτέρα είναι και πρωτομηνιά.

Η εκπομπή ξεκινάει στις 11:00 π.μ. και τελειώνει στις 2:00 μ.μ, κάπου εκεί γύρω λοιπόν θα βρεθούμε όλοι μαζί στη συχνότητα του Έψιλον.

Φιλικά,

Νένα Χρονοπούλου – Μητροπούλου