Αρχαίες Ελληνίδες και μπικίνι Brazilian !

Όχι να το παινευτούμε κορίτσια αλλά η καθαριότητα υπήρξε ανέκαθεν η μισή μας αρχοντιά.

Απλά οι Αρχαίες μας ήταν κομματάκι φλογοβόλα γιατί μέχρι να αποτριχωθούν στη συγκεκριμένη περιοχή καιγόντουσαν σχεδόν ολόκληρες.

Όταν έπρεπε να κάνουν αποτρίχωση στο αιδοίο τους το οποίο και ήθελαν σχεδόν καραφλό, χρησιμοποιούσαν ή το γνωστό σε όλους μας λυχνάρι, για να κάψουν τις τρίχες τους, ή τις έκαιγαν με καυτή στάχτη ή της ξερίζωναν μία – μία και μη μου πείτε πως τότε διέθεταν το γνωστό σε όλους μας τσιμπιδάκι φρυδιών;

Πόνος, δάκρυα και εγκαύματα λοιπόν στα Αρχαία Αιδοία των Αρχαίων Ελληνίδων μας και όλα αυτά για να απολαμβάνουν το σεξ καλύτερα.

Οι μελετητές που ασχολούνται με το θέμα «Αποτρίχωση στην Αρχαιότητα» (ακούστε θέμα για μελέτη) έχουν βγάλει συμπέρασμα πως οι Αρχαίοι μας καθόλου δεν αγαπούσαν τις τρίχες πάνω στα υπέροχα κορμιά τους. Αν παρατηρήσει κανένας τα αγάλματα αλλά και φωτογραφίες που απεικονίζονται και γυναίκες εκείνης της εποχής θα διαπιστώσετε πως δεν έχουν τρίχες πουθενά.

Αυτό οφείλεται στο ότι οι Έλληνες πίστευαν πως το άτριχο σώμα συμβολίζει τη νεότητα και την ομορφιά. Μάλιστα στο βιβλίο «η Σεξουαλική Ζωή των Αρχαίων Ελλήνων» του Hans Licht, ο συγγραφέας αναφέρει πως οι άνδρες δεν προτιμούσαν τις αξύριστες γυναίκες καθώς οι τρίχες στο  εφηβαίο θεωρούνταν κάτι πολύ άσχημο.Έτσι η αποτρίχωση στο μπικίνι ήταν κάτι που έκανε θραύση στις γυναίκες της ανώτερης τάξης, αλλά την ίδια τακτική ακολουθούσαν και κάποιες γυναίκες κατώτερης κοινωνικής θέσης, γιατί απλά ήθελαν να είναι ερωτικά αποδεκτές.

Σύμφωνα με άρθρο της Erin L.Thompson ( στο The Gloss) οι μελετητές έχουν καταλήξει πως οι Αρχαίες Ελληνίδες δεν προτιμούσαν την ολική αποτρίχωση στα απόκρυφά τους αλλά άφηναν μία γραμμή στο κέντρο.

(Όχι για να μη νομίζουν κάποιοι πως ήμασταν πίσω εμείς . . . προ Αρχαιοτάτων Χρόνων ο καλωπισμός μας με το συγκεκριμένο μουστάκι)

Οι τρόποι αποτρίχωσης των Αρχαίων Αιδοίων

apotrixwsh_arxaies_01_600_375_-1520156775

Οι τρόποι που έκαναν αποτρίχωση είναι λιγάκι τρομακτικοί για τα σημερινά δεδομένα αλλά απ’ ότι μπορούμε να καταλάβουμε και τότε επικρατούσε το « μπρος στα κάλη τι είναι ο πόνος» , δείτε τις  Αρχαίες μεθόδους αποτρίχωσης και εκτιμήστε το Lazer.

  • Μαδούσαν τις τρίχες μία- μία
  •  Τις έκαιγαν με καυτή στάχτη, και το χειρότερο από όλα
  •  Τις έκαιγαν με τη φλόγα του λυχναριού

Αμ’ αυτό δεν ήταν αποτρίχωση Αρχαίες μου, το ολοκαύτωμα στο Χρυσό Αιώνα του Περικλή ήτανε.

Πηγή: www.paraskhnio.gr