Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ

 

Ο μόνος που δε δέχτηκε το ρόλο της κατευθυνόμενης «μαριονέττας» όπως κάνουν όλοι οι υπόλοιποι βολεμένοι βουλευτές και παραιτήθηκε αρχικά από τις αποδοχές του στις επιτροπές (τις οποίες ποτέ δεν εισέπραξε ο ίδιος και τις παραχώρησε στον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών), κατόπιν ανεξαρτητοποιήθηκε από τους «ΑΝΕΛ» με τους οποίους είχε εκλεγεί και λίγο αργότερα παραιτήθηκε οριστικά από τη Βουλή Των Ελλήνων!

Διαβάστε αποκλειστικά μόνο στο nena.gr, την επιστολή που έστειλε στον κ. Πρόεδρο Της Βουλής και ξεσκέπασε με λίγες λέξεις καθαρά και ξάστερα όσα όλοι οι υπόλοιποι ουδέποτε τόλμησαν αλλά ούτε και θα τολμήσουν να αποκαλύψουν για το τι ακριβώς συμβαίνει όταν «υπογράφουν» Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου στο Όνομα Του Ελληνικού Λαού!

Ο ΜΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ  ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ !

Η αλήθεια είναι πως εάν δεν είχα αυτή την κοντινή σχέση με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών δε θα είχε φτάσει στα χέρια μου η «ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΦΩΤΙΑ» του Κου Καπερνάρου προς τον κ. Πρόεδρο Της Βουλής.

Όταν ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών (ΠΑ.Σ.ΠΑ) κ. Αθανάσιος Βίγλας μου είπε με δάκρυα στα μάτια τι έχει κάνει για τον ΠΑ.Σ.ΠΑ ο Βασίλης Καπερνάρος ένοιωσα την ανάγκη να το μοιραστώ μαζί σας για ευνόητους λόγους.

«ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΩΝ»

Η  επίσημη επιστολή του προς τον κ. Πρόεδρο Της Βουλής που μπορείτε να διαβάσετε, το επιβεβαιώνει αλλά εξηγεί και τους λόγους για τους οποίους έπραξε κατ’ αυτόν τον τρόπο.

Ο Βασίλης Καπερνάρος είναι ένας διακεκριμένος δικηγόρος με πολύ μεγάλη πείρα και μόρφωση που όταν αποφάσισε να πολιτευθεί, αποφάσισε συνάμα να μην αποκολλήσει  τη συνείδησή του από τη «νέα» του αρμοδιότητα.

Είναι από τους ελάχιστους που ασχολήθηκαν με την Πολιτική αφήνοντας στο περιθώριο μία λαμπρή καριέρα και είναι ίσως ο μόνος που αδιαφορεί εντελώς για την περιβόητη Βουλευτική Σύνταξη και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από την εξέλιξη των γεγονότων.

Άνθρωπος με τεράστια πυγμή και ευθύνη απέναντι στις πράξεις και τα λεγόμενά του, όταν κατάλαβε πως οι Έλληνες Βουλευτές είναι «Διακοσμητικοί» στις Επιτροπές που συμμετέχουν και πως ο «λόγος» τους δεν έχει καμία ισχύ, διαχώρισε τη θέση του από τους υπολοίπους γιατί πολύ απλά ο Καπερνάρος είναι ΕΝΤΙΜΟΣ !!!

Θεωρώντας λοιπόν πως τα χρήματα που έπρεπε να εισπράξει για την παρουσία του στις Επιτροπές αυτές δεν τα είχε «δουλέψει» γιατί πολύ απλά δεν του πήγαινε ο ρόλος «ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΑ» που απλά υπογράφει «οτιδήποτε» κάποιοι άλλοι έχουν αποφασίσει αντί γι’ αυτόν, προχώρησε με μία Επιστολή Διαμαρτυρίας αλλά και διατύπωσης των απόψεών του, προς τον κ. Πρόεδρο Της Βουλής μετά από μάταιες αλλεπάλληλες προσπάθειες αλλαγής αυτού του παράνομου καθεστώτος.

 

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΠΟΤΕ!

Ας δούμε αποσπάσματα της επιστολής:

«Στην απόφαση αυτή, οδηγούμαι από έναν, κατά την άποψή μου, σπουδαιότατο λόγο: Τη βεβαιότητα ότι δεν προσφέρω απολύτως τίποτε με τη συμμετοχή μου σε αυτές τις επιτροπές, στις οποίες ο ρόλος του βουλευτή έχει καταντήσει διακοσμητικός και άδειος έως σημείου αυτοεξευτελισμού».

και πάρα κάτω συνεχίζει ακόμα πιο καυστικός και εύστοχος:

«Προσωπικά δεν αποδέχομαι το ρόλο του απράγμονος – και μάλιστα του χρησιμοποιούμενου απράγμονος- Βουλευτή και επιστρέφω, δια αυτού του τρόπου τον επιχειρούμενο αυτοεξευτελισμό του Βουλευτή, στο Προεδρείο, το οποίο ανέχεται την διατήρηση αυτής της ντροπιαστικής συμπεριφοράς, της εκτελεστικής εξουσίας, προς τη νομοθετική και στα πρόσωπα τα οποία εκπροσωπούν τον Ελληνικό Λαό στο Κοινοβούλιό του.

Επιμένω στο αρχικό αίτημά μου και ζητώ η οποιαδήποτε αποζημίωσή μου, για τη συμμετοχή μου, στις ως άνω, επιτροπές, να καταβάλλεται στον τραπεζικό λογαριασμό της Εθνικής Τραπέζης, με αριθμό  134/296004-41, που ανήκει στον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών».

 

Ο ΕΝΤΙΜΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ !

Για ακόμη μία φορά αποδυκνύεται πως όταν έχεις φιλότιμο και αγαπάς την Ελλάδα και τους Έλληνες που σε εμπιστεύονται οφείλεις να ΔΙΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ «ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ» …

Εάν στη Βουλή των Ελλήνων είχαμε μόνο ΒΑΣΙΛΗΔΕΣ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΥΣ  θα είμασταν υπερήφανοι ως Έλληνες και όχι ντροπιασμένοι…

Θα είχαμε νόμους που θα τους τηρούσαμε…

Θα είχαμε λόγο στην Ευρώπη και ανά τον κόσμο,

Θα είχαμε τη Γλώσσα μας στα σχολειά μας,

Και όλες τις Καρυάτιδες στην Ελλάδα μας…

Και όλα αυτά γιατί θα νομοθετούσαν άντρες με παντελόνια, τιμή και ευαισθησίες γιατί όταν αυτά τα χαρίσματα μπορούν να συμβιώνουν, τότε όλα μπορούν να αλλάξουν.

 

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΚΟΜΑ… ΕΙΝΑΙ Ο «ΕΝΤΙΜΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ» ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ !!!

Facebook: 

Διαβάστε την επιστολή φωτιά του Βασίλη Καπερνάρου προς τον κ. Πρόεδρο Της Βουλής: