ΑΙΔΟΙΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΙΩΤΗΣ-ΚΑΙΤΗ ΣΑΜΑΡΤΖΗ-ΝΕΝΑ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΕΛΙΟΣ

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε χθες βράδυ τους χώρους του πειραϊκού βιβλιοπωλείου ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ (Καραολή & Δημητρίου 43), όπου παρουσιάστηκε το βιβλίο «Αν μιλούσε το… αι2ον» της γνωστής Πειραιώτισσας ηθοποιού Νένας Χρονοπούλου.
Το βιβλίο με τον ομολογουμένως πανέξυπνο τίτλο, διηγείται πραγματικές ερωτικές ιστορίες όπως τις διηγήθηκαν στη συγγραφέα γυναίκες που αντιμετώπισαν… ευτράπελα στην ερωτική τους ζωή. Καταδεικνύει έτσι με χιουμοριστικό τρόπο το μεγαλύτερο πρόβλημα στις σχέσεις σήμερα: την απόκρυψη των προβλημάτων ελλείψει επικοινωνίας.
Το βιβλίο και τη συγγραφέα προλόγισαν η Καίτη Σαμαρτζή (Life & Spiritual Coach & Συγγραφέας) και ο Δημήτρης Τσέλιος (Σύμβουλο Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Ανάπτυξης), ενώ η παρουσίαση έγινε σε ευχάριστο κλίμα και με τη μορφή διαλόγου στην οποία συμμετείχαν αρκετοί από τους παρευρισκόμενους.
Στην παρουσίαση βρέθηκαν εκτός από τους πολλούς θαυμαστές της ηθοποιού και πολλοί επώνυμοι Πειραιώτες. Είδαμε τον επιχειρηματία Ανδρέα Ανδριανόπουλο, τον Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Ραδιοφώνου Πειραιά Στέλιο Μπρατσόλη, το δημοτικό σύμβουλο Πειραιά, και Διοικητή του Νοσοκομείου Μεταξά, ιατρό Νίκο Βλαχάκο, την αστρολόγο Βιργινία Λεούση και άλλους. Παρών φυσικά και ο σύζυγος της συγγραφέως Τάσος Μητρόπουλος.
Συγχαρητήρια αξίζουν και στους υπεύθυνους του βιβλιοπωλείου για την άψογη διοργάνωση. Νένα, καλοτάξιδο!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ
ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΠΟΥΤΖΗΣ -ΝΕΝΑ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ
ΚΩΣΤΑΣ ΣΓΟΤΖΟΣ – ΝΕΝΑ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΧΑΡΗΣ ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ
Η ΜΟΡΦΗ ΧΑΡΗΣ ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΕΓΩ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ
ΒΛΑΧΑΚΟΣ ΝΙΚΟΣ – ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΝΕΝΑ

Πηγή: http://www.mellon.gr/