4 ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙΣ!

4 ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙΣ!

Σε λίγο καιρο έρχονται και οι απόκριες και ενώ έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας, πάντα κάτι γίνεται και την τελευταία στιγμή δεν ξέρουμε τι να ντυθούμε ή έστω ποια αποκριάτικα μακιγιάζ να διαλέξουμε.

Όταν πρόκειται λοιπόν για ιδέες της τελευταίας στιγμής, συνήθως επιλέγουμε να ντυθούμε γάτα μιας και το makeup που πρέπει να κάνουμε είναι αρκετά απλό, ενώ επίσης δεν χρειάζεται να αγοράσουμε κάποια στολή, μιας και φορώντας απλά μαύρα ρούχα και βάζοντας μία ουρά και αυτάκια είσαι έτοιμη.

Αυτή όμως είναι η πρώτη σκέψη που κάνουν όλες οι γυναίκες. Γιατί να ντυθείς κάτι τόσο συνηθισμένο όταν μπορείς να δείχνεις εντυπωσιακή επιλέγοντας κάτι πιο πρωτότυπο, το οποίο θα σου πάρει μόλις λίγα λεπτά;

[VIDEO]

4 ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ!

Οι συγκεκριμένες 4 ιδέες, όπως μπορείς να δεις και στο βίντεο, είναι πραγματικά πάρα πολύ εύκολες για να τις υλοποιήσεις, ειδικά η γυναίκα αράχνη και η κούκλα με το ραμμένο στόμα. Σε όλα μπορείς να προσθέσεις την δική σου πινελιά, ανάλογα πάντα με τα προϊόντα μακιγιάζ και τις αποχρώσεις που έχεις στην διάθεση σου.

 

 

ΠΗΓΗ: ediva.gr | YouTube