Ο κ. Δημήτρης Μουλιάτος κατά την παράδοση των τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Μάνδρας για τους Πλημμυροπαθείς

Δεύτερη κοινωνική αποστολή αλληλεγγύης με την προσφορά 1000 κοτόπουλων έκανε η ΠΟΣΠΛΑ την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017 στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας.

Αντιπροσωπεία της Π.Ο.Σ.Π.Λ.Α. με επικεφαλή το Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας κ. Δημήτρη Μουλιάτο και την καθημερινή αλληλεγγύη που δίνουν όλο αυτό το διάστημα όλα τα μέλη των Β’, Γ’, Ε’ και ΣΤ’ Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκής Αγοράς Αθηνών και Α’, Β’ και Γ’ Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκής Αγοράς Πειραιά. Μαζί τους σ’ αυτή την υπέροχη προσφορά αλληλεγγύης ήταν και το Σωματείο Δυτικής Αττικής «Άγιος Γεώργιος».

Πριν από όλα, οφείλουμε να τονίσουμε την προσφορά όλων των σωματείων και του απλού πωλητή λαϊκών αγορών. Κι αυτή η προσφορά είναι από το στέρημα του πενιχρού μισθού του κι από το περίσσεμα της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης στο συνάνθρωπο.

Ο Γενικός Γραμματέας της Π.Ο.Σ.Π.Λ.Α. κ. Δημήτρης Μουλιάτος με την κ. Βασιλική Λάτσα, τον Πρόεδρο του Σωματείου «Άγιος Γεώργιος» κ. Λάζαρο Ξυδιά και τον κ. Κοροπούλη

Στο κοινωνικό παντοπωλείο της Μάνδρας δυστυχώς υπήρχε και πάλι πολύς κόσμος. Σα μάνα εξ ουρανού, περίμεναν σιωπηλά μία βοήθεια σε τρόφιμα, τις ημέρες των εορτών. Ολόκληρη η πόλη έχει καταστραφεί και οι άνθρωποι δεν έχουν συνέλθει ακόμα, 40 μέρες μετά την καταστροφή. Ένα μήνυμα έχουμε να τους στείλουμε ως ΠΟΣΠΛΑ: Θα είμαστε κοντά σας, όσο χρειαστεί.


Η δεύτερη αποστολή αλληλεγγύης στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας, σε λιγότερο από ένα μήνα δεν έγινε ευκαιριακά. Γίνεται κάθε μέρα σε κάθε λαϊκή αγορά, σε κάθε πάγκο, εκεί που χιλιάδες συμπολίτες μας έρχονται σε καθημερινή επαφή με τους ανθρώπους των λαϊκών αγορών κι αδυνατούν να αγοράσουν ακόμα και τα βασικά.

Η ΠΟΣΠΛΑ εύχεται Χρόνια Πολλά και καλή χρονιά σε όλους τους συμπολίτες μας. Ευχαριστεί ολόθερμα όλους τους πωλητές λαϊκών αγορών για τη συγκινητική καθημερινή προσφορά τους.

Συνεχίζουμε…