11 σημάδια ότι μπορεί να είστε εκπαιδευόμενοι Άγγελοι πάνω στη Γη.

Αισθάνεστε διαφορετικοί από το σύνολο των ανθρώπων; Θεωρείτε ότι ζείτε γεγονότα τα οποία έχουν κάποια ανεξήγητη αιτία ή προέλευση; Ένα είναι σίγουρο: Πως ψάχνετε για απαντήσεις και δεν είστε τυχαία σε αυτή τη σελίδα.Διαβάστε 11 από τα σημάδια ότι μπορεί να είστε εκπαιδευόμενοι Άγγελοι πάνω στη Γη. Γεμίστε με δύναμη και ακολουθήστε το μονοπάτι σας.


 

1Διψάτε για καινούργια γνώση και νιώθετε διαφορετικοί από τους άλλους.

 

2Είστε βαθιά πεπεισμένοι ότι η Ζωή έχει ένα πιο βαθύ νόημα από το να ζει κάποιος απλά μια συνηθισμένη ζωή.

 

3Την μια μέρα νιώθετε καλά, αισθάνεστε τη Ζωή και το Φως. Και την επόμενη είστε λυπημένοι και δεν έχετε ενέργεια.

 

4Ενώ οι φίλοι σας ζουν σε μια κατάσταση όπου δεν κάνουν στον εαυτό τους καμία ερώτηση, αναρωτιέστε: «Ποιος είναι πιο χαρούμενος; Αυτοί ή εγώ»;

 

5Θέλετε να είστε σωστοί και δίκαιοι. Είστε δυνατοί.. Μερικές φορές πάρα πολύ και άλλες φορές λιγότερο.

Αισθάνεστε μια ασυνέπεια και διαφωνία. Πάντα νομίζετε ότι είναι λάθος σας ή λάθος των άλλων και δεν καταλαβαίνετε γιατί νιώθετε έτσι.
 

6Μπορείτε να προβλέψετε κάποια γεγονότα πριν συμβούν.

 

7Μπορεί να νιώσετε απογοητευμένοι από πράγματα που συνέβησαν στον κόσμο ή την ζωή σας και τίποτα δεν σας δίνει την αίσθηση της ικανοποίησης στην καθημερινή σας ζωή.

 

8Είστε υπερβολικά ευαίσθητοι. Αρχίζετε να βλέπετε σημάδια ή ενδείξεις και σταδιακά αρχίζετε να καταλαβαίνετε και να βλέπετε την πραγματική πρόθεση των ανθρώπων ή το μήνυμα που κρύβεται πίσω από τις λέξεις.

 

9Ξυπνάτε στο μέσον της νύχτας ή κατά τη διάρκεια της ημέρας πάντα βλέπετε τους ίδιους αριθμούς: 111, 333, 555 κλπ.

 

10Εύχεστε να αλλάξετε και να γίνετε καλύτεροι άνθρωποι και να βοηθήσετε τους άλλους. Όταν λαμβάνετε όλα αυτά τα σημάδια , σημαίνει ότι βρίσκεστε σε κάποια μύηση. Ότι είστε έτοιμοι να λάβετε γνώση…να γνωρίσετε το Θεό.
Πηγή:newsitamea.gr 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ