Οι επαγγελματίες σεφ κρατούν μυστικά όλα τα μαγειρικά κόλπα τους, ώστε να τα μοιράζονται μόνο με τους μαθητές τους στις σχολές μαγειρικής που διδάσκουν.

Ωστόσο, καταφέραμε να «κλέψουμε» και να σας παρουσιάσουμε ορισμένα από τα πιο χρήσιμα tips από τους κατεξοχήν ειδικούς στη μαγειρική από όλο τον κόσμο, τα οποία θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τα πιο γευστικά πιάτα! Ενόψει της εορταστικής περιόδου θα σας φανούν εξαιρετικά βοηθητικά. Στο τέλος του άρθρου, μην παραλείψετε να δείτε το πιο ασυνήθιστο τέχνασμα μαγειρικής που έχετε ακούσει ποτέ!

1Μπριζόλα

Μην τηγανίσετε αμέσως μια μπριζόλα που μόλις βγάλατε από το ψυγείο. Αφήστε τη για 1-2 ώρες πριν από το μαγείρεμα για να φτάσει σε θερμοκρασία δωματίου. Έτσι, θα τηγανιστεί ομοιόμορφα και θα έχετε ένα καλό αποτέλεσμα, ανεξάρτητα από το πόσο ψημένη προτιμάτε τη μπριζόλα σας. Για να πετύχετε μια ομοιόμορφη κρούστα στη μπριζόλα σας, φροντίστε να απαλλαγείτε από όλη την υγρασία στο κρέας πριν από το τηγάνισμα.

Προηγούμενο