ΔΑΙΜΟΝΕΣ - Ο ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΒΙΚΤΟΡΙΑ

ΜΑΝΑ ΤΕΡΑΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕ ΤΟ ΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ 10ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΗΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ιστορία που ακολουθεί εχει γραφικό περιεχόμενο που ίσως δεν θα θέλατε να διαβάσετε.

ΔΑΙΜΟΝΕΣ - Ο ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΒΙΚΤΟΡΙΑ

 

Μετά απο αυτοψία, οι γιατροί βρήκαν πως η Βικτόρια, μόλις δέκα χρόνων και μιας ημέρας, έπασχε απο σεξουλικό νόσημα. Το στοιχείο αυτο στηρίζει πως η Βικτόρια κακοποιήθηκε σεξουαλικά και προηγούμενες φορές πριν τον θάνατό της που ήταν αμέσως μια μέρα μετά τα δέκατα γεννεθλιά της.

Η μητέρα της, έβρισκε παιδεραστές στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και πουλούσε την κόρη της για σεξ, καθώς επίσης τραβούσε και σε βίντεο την αποτρόπαια αυτή πράξη.

Την ημέρα της δολοφονίας της, η μητέρα της κάθησε και απόλαυσε, οπως η ίδια εξιστόρησε στους αστυνόμους, έναν άντρα και μια γυναίκα να βιάζουν την κόρη της, να την στραγκαλίζουν, να την μαχαιρώνουν και να την τεμαχίζουν!

Στην κατάθεσης της η μητέρα είπε πως, αν και συμφώνησε να την βιάσουν και το απολάμβανε, δεν περίμενε να την σκοτώσουν. Δεν έκανε όμως τίποτα για να τους σταματήσε. 20 λεπτά μετά την δολοφονία της κόρης της, η μητερα έκανε σεξ με τον δολοφόνο και βιαστή.

Στην αρχική της κατάθεση η μητέρα είπε πως η Βικτόρια πέθανε απο ναρκωτικά. Το διαμελισμένο όμως σώμα της Βικτόριας, μετά απο αυτοψία, έδειξε πως αν και δεν της είχαν δώσει ναρκωτικά, της είχαν δώσει αλκοόλ πριν τον βιασμό και την δολοφονία. Επομένως η αιτία θανάτου δεν ήταν τα ναρκωτικά ούτε όμως και η ποσότητα του αλκοόλ ήταν αρκετή να την σκοτώσει.

Η γυναίκα που βοήθησε τον άντρα στον βιασμό και τη δολοφονία, κατέθεσε πως την είχαν βιάσει και άλλες τρεις φορές λίγες μέρες πριν τα δέκατα γενέθλιά της με την έγκριση της μητέρα της.

Το διαμελισμένο σώμα της 10χρονης Βικτόριας βρέθηκε μέρος απο αυτο στην κουζίνα και το υπόλοιπο μέρος τυλιγμένο σε μια κουβέρτα και αφημένο στην μπανιέρα.

Η δίκη για το έγκλημα αυτο θα γινει τον ερχόμενο Οκτωμβριο.

 

 

 

Πηγή: dailymail.co.uk