Ένας χρόνος έχει σχεδόν περάσει από τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη και όπως αναφέρει η Espresso και ο Αλκίνοος Μπουνιάς, η οικογένεια του αξέχαστου ηθοποιού παραμένει χωρισμένη στα δύο.

Συγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε, η κόρη του Στάθη Ψάλτη, Μαρία, τέλεσε χθες μνημόσυνο σε πολύ στενό κύκλο στο Νεκροταφείο Ζωγράφου, έχοντας στο πλευρό της τη μητέρα της Κάτια Κυβέλου και τον θείο της Γιάννη Ρώτα.

Στο μεταξύ, η χήρα του ηθοποιού, Χριστίνα Ψάλτη, πρόκειται να τελέσει δικό της μνημόσυνο το ερχόμενο Σάββατο 21 Απριλίου, στις 14:30.

«Η τελετή έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο», επιβεβαίωσε μιλώντας στην εφημερίδα η μητέρα της κόρης του Στάθη Ψάλτη, Κάτια Κυβέλου.

«Η Χριστίνα δεν γνώριζε κάτι για το χθεσινό μνημόσυνο που τελέστηκε από την κόρη του Στάθη Ψάλτη και τη μητέρα της, γιατί δεν την προσκάλεσε κανείς. Ωστόσο, η ίδια δεν θα μπορούσε να μην παραστεί στο μνημόσυνο του Στάθη και αυτό θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο που συμπίπτει με την συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατό του», ανέφερε στην εφημερίδα άνθρωπος από το περιβάλλον της Χριστίνας Ψάλτη.

Η Χριστίνα Ψάλτη αποφεύγει να μιλάει όπως είναι γνωστό δημόσια μετά τον θάνατο του Στάθη Ψάλτηγια θέματα που την αφορούν. Πηγές του στενού φιλικού της κύκλου, διαψεύδουν μάλιστα τη φημολογούμενη εγκυμοσύνη της.

Πηγή | Fthis

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ