Χυλός μπίρας για τηγανητά κολοκυθάκια

Υλικά
1 μπουκάλι μπίρα (γυάλινο το κλασικό)
λίγη ρίγανη
1 αβγό
1/2 με 1 κ.γ. baking powder
λίγο αλάτι
αλεύρι όσο χρειάζεται για να πάρουμε ένα μείγμα μέτριο ούτε πηχτό ούτε αραιό
κολοκυθάκια κομμένα πάρα πολύ λεπτά
λάδι για το τηγάνι
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα μαζί τα υλικά σε μπολ και ανακατεύουμε μέχρι να πάρουμε
ένα μέτριας πυκνότητας χυλό.

  1. Περνάμε από το μείγμα τα κολοκυθάκια.
  2. Τηγανίζουμε σε μπόλικο καυτό λάδι.
  3. Γυρίζουμε από όλες τις μεριές να ροδίσουν όμορφα.
  4. Βγάζουμε σε χαρτί κουζίνας να στραγγίσουν το περιττό λάδι.
  5. Σερβίρουμε!

ΣΗΜ:Με τον ίδιο χυλό μπορούμε να τηγανίσουμε τυρί φέτα και ροδέλες
κρεμμυδιού για onion rings!

ΠΗΓΗ | magyreuontas.blogspot.co.uk