Χάσι: «Υπογράφω για δύο χρόνια στον Ολυμπιακό»

Ο Μπέσνικ Χάσι έδωσε συνέντευξη σε εφημερίδα του Βελγίου και αποκάλυψε ότι έχει συμφωνήσει για δύο χρόνια με τον Ολυμπιακό.

Για συμφωνία διάρκειας δύο ετών με τον Ολυμπιακό έκανε λόγο ο Μπέσνικ Χάσι στην βελγική εφημερίδα «Ηet laatste nieuws», λίγο πριν ετοιμάσει τις βαλίτσες του για να έρθει στην Αθήνα.

Μάλιστα η βελγική εφημερίδα αποκαλύπτει ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκγς τον ήθελε και πέρυσι για προπονητή της Νότιγχαμ, όμως η δουλειά χάλασε την τελευταία στιγμή: «Όταν μίλησα στον πρόεδρο (σ.σ. Μαρινάκης) μου έδωσε δύο λόγους για τους οποίους ήθελε να αναλάβω την ομάδα. Πέρυσι ο Ολυμπιακός έχασε τους ομίλους του Champions League και ο Μαρινάκης δεν θέλει να συμβεί ξανά αυτό.
Εμπιστεύεται την ευρωπαϊκή μου προϋπηρεσία με Λέγκια και Άντερλεχτ και μου είπε ότι είμαι ικανός να διαχειριστώ την πίεση. Ο Ολυμπιακός οφείλει να είναι πρωταθλητής κάθε χρονιά, να κερδίσει το κύπελλο και να πάει όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη. Στην Άντερλεχτ δεν ήταν ποτέ έτσι. Είναι μία μεγάλη πρόκληση και ένα μεγάλο ραντεβού ο τρίτος γύρος των προκριματικών του Champions League».

Οι Βέλγοι (όπως και ο Χάσι) υποστηρίζουν ότι θα φέρει μαζί του το δικό του προπονητικό τιμ τριών ατόμων στην Ελλάδα που θα περιλαμβάνει σίγουρα τον βοηθό  / αναλυτή βίντεο Μπαρτ Μέερτ, ενώ αναφέρεται ότι στο διάστημα 5/16 Ιουλίου ο Ολυμπιακός θα μεταβεί στο Βέλγιο για να δώσει τρία φιλικά παιχνίδια.
Πηγή: www.sdna.gr