Αυτοί οι τρεις έχουν περισσότερες πιθανότητες μετά τον γάμο το σεξ να πάψει πλέον να τους απασχολεί

Ταύρος

Αν και ζώδιο που θέλει να το αγαπάνε και δεν χάνει ευκαιρία για επαφή παντός είδους, είναι πολύ πιθανό να πάρει υπερβολικά στα σοβαρά τον ρόλο του συζύγου, του γονιού, του υπεύθυνου ανθρώπου, του ενήλικα και να σταματήσει να δίνει σημασία στις απλές και εκρηκτικές χαρές της ζωής αφού έχει την τάση να αφήνει τα πράγματα στην τύχη τους, να αναβάλλει καταστάσεις. Μην τον αφήνεις να αφαιρείται, θα δεις ότι θα ξεχαστεί και το σεξ θα το ξεχάσει

Καρκίνος

Όλο αχ, όλο ουφ, όλο δεν μπορώ, έχει γερές πιθανότητες μετά το γάμο να νιώσει μια ιδιαίτερη πίεση και να του πάρει αρκετό διάστημα να συνηθίσει τον έγγαμο βίο. Πρόσεχε, μην τον τρομάξεις γιατί δεν πρόκειται να δεις χαΐρι ποτέ. Δώσε του χρόνο, χώρο αλλά και τη λύση γιατί έχει την τάση να πνίγεται σε μια κουταλιά νερό και να ξεχάσει το σεξ για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα.

Παρθένος

Ο νοικοκύρης, όσο και αν τον ενοχλεί αυτός ο προσδιορισμός, του ανήκει. Αν παντρευτεί μπορεί και να επαναυθει και αν επαναπαυθεί αρχίζει και ξεχνάει. Αυτός ο τύπος φροντίζει να είναι πάντα τυπικός να τα κάνει όλα όπως λεμε “by the book” ωστόσο μπορεί να μην βάλει το σεξ στις μεγάλες προτεραιότητες και στο τέλος ο σεξουαλικός παράγοντας να αραχνιάσει σε μια γωνία.

Πηγή : marieclaire.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ