Το Tραγικό ΛΑΘΟΣ με το παιδί της Νένας Χρονοπούλου! Έγραψαν ότι εξαφανίστηκε στο Amber Alert – Δείτε το απίστευτο ξέσπασμά της…

 

“Ποιος είδε τη Νένα Χρονοπούλου και δεν τη φοβήθηκε… Αφορμή για να γίνει έξαλλη η ηθοποιός στάθηκε κάποιος blogger από τον Πειραιά, ο οποίος χρησιμοποίησε τόσο την ίδια όσο και ένα 16χρονο παιδί που χάθηκε! …”

Αφορμή για να γίνει έξαλλη η ηθοποιός στάθηκε κάποιος blogger από τον Πειραιά, ο οποίος χρησιμοποίησε τόσο την ίδια όσο και ένα 16χρονο παιδί που χάθηκε! Διαβάστε παρακάτω…

Η ηθοποιός η οποία είναι γνωστή για την ευαισθησία της για τα παιδιά και κυρίως για αυτά που έχουν ανάγκη, ανέβασε στους δικούς της προσωπικούς της λογαριασμούς αλλά και στου συζύγου της, Τάσου Μητρόπουλου, την εξαφάνιση του 16χρονου Στέλιου. Ευτυχώς ο Στέλιος κάποια στιγμή βρέθηκε αλλά δυστυχώς ο blogger, έγραψε λανθασμένα φυσικά πως οι γονείς του είναι η Νένα και ο σύζυγός της.

Η ηθοποιός δέχθηκε δεκάδες τηλέφωνα για το γεγονός και η ίδια προσπάθησε να το διορθώσει μέσα από το δικό της σάιτ. Σήμερα ο συγκεκριμένος μπλόγκερ δεν διόρθωσε όπως θα πρεπε το λάθος του αλλά αντιθέτως έγραψε ότι οι γονείς του Στέλιου είναι φίλοι της Νένας κάτι που επίσης δεν ισχύει.

Όλο αυτό αναστάτωσε ιδιαίτερα την ηθοποιό και σε επικοινωνία μας μαζί της απάντησε: » δε ζητάει συγνώμη, εννοείται πως έχει σκοπό, εννοείται πως θα του κάνω μήνυση ΣΗΜΕΡΑ» είπε η Νένα Χρονοπούλου φανερά ενοχλημένη από ότι έχει γίνει. Δείτε παρακάτω το κείμενο που εξόργισε την ηθοποιό:

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:

 

ΠΗΓΕΣ tlife.grtaz.gr |