Υλικά
200 γρ. φρέσκο σπανάκι καθαρισμένο, πλυμένο και ψιλοκομμένο
8 τορτίγιας (ή μικρές πίτες για σουβλάκι)
150 γρ. τριμμένο κασέρι ή γραβιέρα γλυκιά
150 γρ. ψημένο ή βρασμένο κοτόπουλο σε λεπτές λωρίδες
1 κ.γ. ταμπάσκο ή hot chilli sauce
Αλάτι

Εκτέλεση

Μεταφέρουμε το σπανάκι σε μπολ και το ανακατεύουμε με το κασέρι ή τη γραβιέρα, το ταμπάσκο ή την hot chilli sauce, δοκιμάζουμε το αλάτι και αφήνουμε στην άκρη. Ζεσταίνουμε καλά ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι, το αλείφουμε με ελαιόλαδο χρησιμοποιώντας ένα πινέλο και ψήνουμε τις πίτες για 2-3 λεπτά από τη μια μεριά. Απλώνουμε μια γερή στρώση από το σπανάκι στην ψημένη μεριά κάθε πίτας και μοιράζουμε το κοτόπουλο.  Διπλώνουμε κάθε πίτα στα δύο και την ψήνουμε 2-3 λεπτά και από τις  δυο μεριές στο αντικολλητικό τηγάνι, αφού το αλείψουμε με ελαιόλαδο χρησιμοποιώντας πινέλο, μέχρι να λιώσει το τυρί. Σερβίρουμε αμέσως.



Πηγή:athinorama.gr