Αλήθεια, εσένα ποιο είναι το αγαπημένο σου χρώμα; Ποιο είναι αυτό που προτιμάς να φοράς περισσότερο; Δεν έχεις καταλάβει; Ε τότε άνοιξε την ντουλάπα σου, κοίταξε προσεκτικά το εσωτερικό της και δες ποιο είναι το χρώμα που υπερτερεί σε σχέση με τα υπόλοιπα.

Το δικό μου για παράδειγμα είναι το μαύρο. Πόσο κλισέ! Για αυτό κιόλας η μαμά μου παρομοιάζει την ντουλάπα μου, ως “η ντουλάπα του Ζορό”. Και αναρωτιέσαι τώρα “Τι σημασία έχουν όλα αυτά;”. Φυσικά και έχουν αγαπητή μου αναγνώστρια.


Το αγαπημένο σου χρώμα και αυτό που επιλέγεις να φοράς και να ψωνίζεις περισσότερο από κάποια άλλα, συμβολίζει πολλά και έχει ακόμα περισσότερα να πει για την προσωπικότητά σου. Ενδιαφέρον ε;

Σήμερα λοιπόν, θα παρακολουθήσουμε ένα μάθημα χρωματολογίας. Βρήκαμε τι συμβολίζουν και τι σημαίνουν έντεκα από τα πιο βασικά χρώματα, καθώς και σε ποιες περιστάσεις είναι ιδανικό να τα φοράς. Πάμε λοιπόν προς τα κάτω για να αναλύσουμε τη χρωματική παλέτα.

1Κόκκινο

Το κόκκινο είναι το χρώμα που συμβολίζει την ενέργεια, το δυναμισμό και το πάθος. Θέλεις να ξεχωρίσεις ανάμεσα στο πλήθος; Τόλμησε να το φορέσεις από την κορυφή ως τα νύχια και δημιούργησε ένα τολμηρό και στιλάτο αποτέλεσμα. Εξάλλου το total red look είναι μια από τις αγαπημένες τάσεις φέτος.

Προηγούμενο