Μπορεί να έχετε ακούσει για τα φρύδια φτερά και τα φρύδια χριστουγεννιάτικο δέντρο, αλλά αυτές οι μόδες είναι περσινές. Η τελευταία τάση της μόδας για τα φρύδια για το 2018 είναι τα φρύδια σε σχήμα ουράς ψαριού.

Τα φρύδια «ουρά ψαριού» έχουν ήδη κατακλύσει το Instagram με χιλιάδες γυναίκες να δημοσιεύουν φωτογραφίες τους με αυτό το σχήμα φρυδιών.

Αυτό το ξεχωριστό σχήμα φρυδιών έγινε δημοφιλές από την μπλόγκερ ομορφιάς Στεφάν Όσκις.

Τα φρύδια «ουρά ψαριού» έγιναν αμέσως ανάρπαστα μόλις η Όσκις ανέβασε μια φωτογραφία της με αυτά τα φρύδια στον λογαριασμός στο Instagram.

«Εμπνεύστηκα από την Ρίο Σάμερς του America’s Next Top Model, αλλά αποφάσισα να το πάω ένα βήμα παραπέρα, επεκτείνοντας την αρχή του φρυδιού προς τα έξω για να δημιουργηθεί ένα εφέ ψαριού. Οι κοτσίδες για τα μαλλιά που θυμίζουν ουρά ψαριού είναι πολύ δημοφιλείς, οπότε γιατί να μην κάνουμε το ίδιο και στα φρύδια», ανέφερε η ίδια στο ABC News.

Υπάρχουν πολλά βίντεο στο Instagram που δείχνουν πως μπορούμε να αποκτήσουμε αυτό το σχήμα φρυδιού.

Αυτό το μοναδικό σχήμα φρυδιού μπορεί να δημιουργηθεί με την βοήθεια του μέικ απ.

Βέβαια, μερικοί άνθρωποι χρησιμοποίησαν τις δυνατότητες του Photoshop για να δουν αν τους ταιριάζει αυτό το σχήμα ή όχι.

Φυσικά, το συγκεκριμένο στυλ μπορεί να εμπλουτιστεί με παιχνιδιάρικες ή δραματικές πινελιές, ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλει ο καθένας.

Επειδή αυτό το σχήμα φρυδιών μοιάζει λίγο με κέρατα, δεν είναι κατάλληλο για όλους.

Βέβαια, οι λάτρεις της μόδας το έχουν δοκιμάσει και το εγκρίνουν.

Πηγή : tilestwra.com