Καθημερινή υποχρέωση ή καθημερινή απόλαυση; Το φαγητό είναι και τα δύο, ανάλογα με το πώς το βλέπει ο καθένας, αλλά το  σίγουρο είναι ότι  είναι και πονοκέφαλος για την νοικοκυρά του σπιτιού που θα πρέπει να συνταιριάξει διαφορετικά γούστα και διαφορετικές ανάγκες  των μελών της οικογένειας:  Ο ένας κάνει δίαιτα, ο άλλος είναι στην ανάπτυξη,  ο τρίτος προτιμά ένα φαγητό που οι υπόλοιποι αντιπαθούν.


Όμως, ακόμη και σε αυτό το πρακτικό και καθημερινό ζήτημα, η αστρολογία μπορεί να βοηθήσει! Αν είναι γνωστές οι βασικές προτιμήσεις των ζωδίων, μπορεί να βρεθεί μια “μέση λύση” στο πρόβλημα του μαγειρέματος!

1ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί, σπάνια ανησυχούν για την ποσότητα του φαγητού. Η ανησυχία τους εστιάζεται, στο αν τελικά εξοικονομήσουν χρόνο στα ενδιάμεσα τρεχάματα τους, για φαγητό.

Οι ενήλικες Κριοί μάλιστα, επειδή αισθάνονται αρκετή απέχθεια προς τους οδοντογιατρούς, αποφεύγουν τα πολλά γλυκά. Ακόμα, επειδή τρέμουν στην ιδέα ότι μπορεί ν’ αρρωστήσουν και να μείνουν εκτός δράσης, αποφεύγουν το ψωμί, τα καρυκεύματα και τις λιπαρές ουσίες, που μπορεί να τους αυξήσουν τη χοληστερίνη.

Παρά ταύτα, οι Κριοί αρέσκονται στο αλκοόλ. Αν όμως αγαπάτε το σύντροφό σας, καλά θα κάνετε ν’ αποφεύγετε, τουλάχιστον στο τραπέζι, την ύπαρξη του αλκοόλ, ακόμα κι όταν εκφράζει παράπονα, γι’ αυτήν την παράλειψη σας.

Αν δείτε το μωρό σας, που είναι Κριός, να πετά το πιάτο του στο πάτωμα, σημαίνει ότι δεν του αρέσει αυτό το είδος φαγητού. Στο κάτω κάτω, είναι κι αυτός άνθρωπος κι έχει τις προτιμήσεις του. Είναι λογικό, λοιπόν, να τις σεβαστείτε.

Προηγούμενο
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ