Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν είναι μία ακόμα περίπτωση καλού ή πολύ καλού προπονητή. Η ιδιοσυγκρασία του συγκεκριμένου ανθρώπου είναι εκείνη που «δένει» την κάθε ομάδα και που της μεταλαμπαδεύει λάμψη και αυτοπεποίθηση.


Ο τρόπος που κινείται στο γήπεδο, στα αποδυτήρια, στο πριν και στο μετά του αγώνα είναι το μεγάλο του ατού, και όποιος δεν το έχει ζήσει από κοντά, δύσκολα μπορεί να καταλάβει πόσο απλό και πόσο δύσκολο είναι να κάνεις μόνο τη δουλειά σου, δίχως να σπαταλιέσαι ανώφελα σ’ ότι δεν την αφορά…

Γνωρίζοντας πόση αγάπη και θαυμασμό έχετε στο πρόσωπό του ελπίζω να σας βοηθήσω τον γνωρίσετε λίγο καλύτερα μέσα από αυτά τα λίγα λόγια μου !

1Προσωπικότητα που εμπνέει σεβασμό στα αποδυτήρια

Ο «Mr»όπως τον αποκαλούσαμε οι περισσότεροι, είναι ένα από τα λίγα πρόσωπα που μπορεί κάποιος να συναντήσει στο ποδόσφαιρο, που λέει τόσα πολλά χρησιμοποιώντας ελάχιστες λέξεις.
Ευχάριστος, μετρημένος, γνώστης του αντικειμένου του, που δεν είναι άλλο από το να φτιάξει μία ομάδα που να έχει στόχο της τις επιτυχίες και μέσα από αυτές να προσφέρει θέαμα, καλά αποτέλεσματα και διάρκεια.
Ο συγκεκριμένος στόχος του ενέπνεε και το σεβασμό στους παίχτες του.

Προηγούμενο