ΣOΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Τι ανακάλυψε ο ιατροδικαστής στο άψuχο κορμάκι της 10χροvης

ΣOΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Τι ανακάλυψε ο ιατροδικαστής στο άψuχο κορμάκι της 10χροvης

 

Κατερίνα Καλλίδη 18 Μαρτίου 2017

“Σοκάρουν το πανελλήνιο τα ευρήματα της νεκροψίας – νεκροτομής στις σορρούς του πατέρα και της μικρής του κόρης την οποία πυροβόλησε και σκ0τωσε και στη συνέχεια αυτοκτόνησε στο σπίτι τους…”
Σοκάρουν το πανελλήνιο τα ευρήματα της νεκροψίας – νεκροτομής στις σορρούς του πατέρα και της μικρής του κόρης την οποία πυροβόλησε και σκ0τωσε και στη συνέχεια αυτοκτόνησε στο σπίτι τους στη Μεσσηνία.

Από οσα έδειξε η νεκροψία νεκροτομή, φαίνεται πως το κοριτσάκι πυροβολήθηκε στο κεφάλι ενώ κοιμόταν…

Σύμφωνα με την εκπομπή LiveNews, το κοριτσάκι βρέθηκε πάνω στο κρεβάτι του. Είχε πυροβοληθεί στο πίσω μέρος του κεφαλιού και ο πατέρας ήταν πεσμένος δίπλα του, στο πάτωμα. Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι το κοριτσάκι κοιμόταν όταν έγινε το κακό…

Εξίσου συγκλονιστική είναι και η πληροφορία που μετέδωσε το LiveNews, ότι το 10χρονο κοριτσάκι, που υπεραγαπούσε την μητέρα του, είχε εκφράσει την επιθυμία να μπει και η δική του φωτογραφία στο μνήμα της μαμάς του!

«Θείε πάρε αυτή τη φωτογραφία που βγάλαμε στο σχολείο. Θέλω να την πας στο νεκροταφείο και να τη βάλεις δίπλα στη μαμά μου. Θέλω να είμαι κοντά στη μαμά μου», φέρεται να είχε πει στον αγαπημένο θείο της.

ΠΗΓΗ | taz.gr