Σώρρας ΤΕΛΟΣ!


Στη φυλακή θα οδηγηθεί ο Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος καταδικάστηκε, το μεσημέρι της Παρασκευής, σε κάθειρξη 8 ετών χωρίς αναστολή και 5 χρόνια στέρησης των πολιτικών του δικαιωμάτων, ενώ η ίδια ποινή επιβλήθηκε και στη σύζυγό του.

Ο Αρτέμης Σώρρας δικαζόταν σήμερα στην Πάτρα με την κατηγορία της υπεξαίρεσης σε βαθμό κακουργήματος.

 

Στα χρόνια της κρίσης και της απελπισίας ο Αρτέμης Σώρρας εμφανίστηκε ως ένας σύγχρονος «Μεσσίας» Στα χρόνια της κρίσης και της απελπισίας ο Αρτέμης Σώρρας εμφανίστηκε ως ένας σύγχρονος «Μεσσίας»

Τη μήνυση εναντίον του Σώρρα είχε καταθέσει πρώην συνεργάτης του, ο οποίος κατήγγειλε ότι του έκλεψε 100.000 ευρώ την περίοδο που συνεργάζονταν στην επιχείρηση με τους παιδότοπους, καθώς και ο κουμπάρος του, ο οποίος του είχε αναθέσει να πουλήσει το πολυτελέστατο αυτοκίνητό του λαμβάνοντας από τον Σώρρα…ληγμένα δηνάρια από το Κουβέιτ.
Σε δηλώσεις του ο κουμπάρος του και κατήγορος, δικηγόρος, Φώτης Λεπίδας, τόνισε ότι είναι η ευκαιρία, μέσω αυτής της δίκης, να ξεσκεπαστεί όλη η παράνομη δράση του Αρτέμη Σώρρα, της συζύγου του, την οποία κατονόμασε ως τον «ιθύνοντα νου» και όλων όσων εμπλέκονται στην «απάτη» που έχει στηθεί σε όλη την Ελλάδα.

Οι κατηγορούμενοι εκπροσωπήθηκαν από τον δικηγόρο τους στη δίκη και πλέον αναζητούνται για να οδηγηθούν στη φυλακή. Ήδη έχει εκδοθεί ένταλμα συλλήψής τους, καθώς τυχόν έφεσή τους δεν έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα.

Ο άφραγκος «τρισεκατομμυριούχος»

Ο Αρτέμης Σώρρας έγινε γνωστός στο πανελλήνιο, όταν εμφανίστηκε ως ο αυτόκλητος σωτήρας της Ελλάδας, υποσχόμενος ότι διαθέτει (τουλάχιστον) 600 δισεκατομμύρια δολάρια που έχουν ήδη κατατεθεί σε λογαριασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας. Οι ισχυρισμοί του, σε συνδυασμό με τον «μύθο» του παγκόσμιου καταπιστεύματος τον οποίο οικειοποιήκε και σύμφωνα με τον οποίο η Ελλάδα είναι ζάμπλουτη αρκεί να… ζητήσει κάποιος τα λεφτά, δημιούργησαν περιέργως ένα μεγάλο κύμα οπαδών του που αριθμεί αρκετές χιλιάδες μέλη σε όλη την Ελλάδα, με τα γραφεία της «Ελλήνων Συνέλευσις» να ξεπηδούν τα τελευταία χρόνια σε όλες τις πόλεις της επικράτειας.


Πολλοί ήταν αυτοί μάλιστα που, ακούγοντας τις παράλογες ιστορίες του, ζητούσαν να πληρώσουν τα χρέη τους προς την Εφορία από την… κοινή περιουσία του παγκόσμιου καταπιστεύματος.

Η στυγερή δολοφονία μιας ψυχολόγου από ένα στέλεχος της οργάνωσής του έφερε στο προσκήνιο -με τεράστια καθυστέρηση και ολιγωρία από την Πολιτεία, δεδομένου ότι η ουσία της απάτης ήταν γνωστή και από το ρεπορτάζ του zouglagr –, τα έργα και ημέρες του. Ο Άρειος Πάγος προ λίγων εβδομάδων αναθεώρησε την απίστευτη δικαστική απόφαση του 2012 σύμφωνα με την οποία, επί της ουσίας, αναγνωρίστηκε ότι ο Πατρινός είναι ο διαχειριστής του μυθικού ποσού που έχει κατατεθεί σε αλλοδαπή τράπεζα επενδύσεων!

Αυτή ήταν και η αρχή της αντίστροφης μέτρησης…

ΠΗΓΕΣ | zougla.gr |

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ