Η Έλενα Ακρίτα δεν συνηθίζει να δίνει συχνά τηλεοπτικές συνεντεύξεις, ωστόσο, κάθε φορά που το αποφασίζει, μιλάει ανοιχτά και με απόλυτη ειλικρίνεια.
Η γνωστή δημοσιογράφος βρέθηκε σήμερα καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη και έκανε μια κατάθεση ψυχής, μιλώντας ανοιχτά για την κατάθλιψη.


«Επειδή αυτό είναι ένα θέμα που με καίει και με τσουρουφλίζει, θέλω να πω το εξής και να το ακούσουμε όσο το δυνατόν περισσότεροι. Ήταν ένας από τους λόγους που ήρθα σε αυτή την εκπομπή, να το εκμυστηρευτώ και αυτό. Πέθανε ο πατέρας μου όταν ήμουν 10 χρονών και από τότε άρχισαν τα σπέρματα της κατάθλιψης που εκδηλώθηκαν γύρω στα 30 μου. Ταυτόχρονα δούλευα, έκανα τη ζωή μου, όμως υπήρχε πάντα… Έκανα πάρα πολλά χρόνια να την αντιμετωπίσω. Έζησα 30 χρόνια σχεδόν στο σκοτάδι αυτής της κατάθλιψης. Έζησα όλα αυτά τα χρόνια πιστεύοντας αυτό που λένε “δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω”. Όχι, υπάρχει δεν μπορώ. Ο άνθρωπος που έχει κατάθλιψη δεν πηγαίνει από εδώ μέχρι το μπάνιο. Δεν μπορεί, δεν είναι ότι δεν θέλει. Όσοι έχετε κατάθλιψη και το κρύβετε δεν είστε μόνοι και δεν είστε οι μόνοι. Είμαστε πάρα πολλοί. Θέλω να ξέρετε ότι να πάμε σε έναν ψυχίατρο και να ζητήσουμε τη βοήθειά του, ενδεχομένως και με μία αγωγή, δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο με βοήθησε, πόσο μου άλλαξε τη ζωή», ανέφερε.Πηγή | http://www.mediamagazine.gr/