Πρόσωπο με πρόσωπο με τον δολοφόνο της Δώρας, είναι πιθανό να ήρθε πολίτης ή εργαζόμενος στο νεκροταφείο.

Αυτό τουλάχιστον συμπεραίνουν οι αστυνομικοί από τη μαρτυρία ανθρώπου που φέρεται να είδε κάποιον κοντά στο σημείο της δολοφονίας το χρονικό διάστημα πριν ή μετά την αποτρόπαια πράξη. Οι αστυνομικοί στο πλαίσιο των ερευνών τους, εστιάζουν στην προαναφερόμενη μαρτυρία, αλλά και στα αποτελέσματα ελέγχου των μηνυμάτων και των τηλεφωνημάτων που είχε η άτυχη εφοριακός, λίγες ημέρες πριν την άγρια δολοφονία της.

Στο μεταξύ, συγγενής της άτυχης εφοριακού, εξιστόρησε την τελευταία επικοινωνία που είχε μαζί της, αλλά και τις απειλές που δεχόταν, στην τηλεοπτική εκπομπή Tatiana Live.
«Ήμασταν φίλες πάνω από όλα. Το τελευταίο διάστημα είχε πολλά προβλήματα ας πούμε και με τη σχέση της που είχε χωρίσει. Και με όλα αυτά που είχαν δημιουργηθεί… Χρέη που της είχε ο πατέρας της και με το χαμό του φίλου της. Δηλαδή είχαν πέσει μαζί όλα αυτά και εντάξει δεν ήταν στα καλύτερά της. Γιατί σας λέω εδώ και χρόνια έχουμε επαφή συχνή, εντάξει δεν ήταν στα καλύτερά της τον τελευταίο καιρό».


Και συνεχίζει αποκαλύπτοντας για τις απειλές: «Την προηγούμενη Κυριακή μιλάγαμε. Κυριακή μιλάγαμε και Τετάρτη έγινε το μοιραίο. Δεν μου είπε κάτι, ούτε κάτι φοβάται, ούτε… τίποτα, τίποτα. Είχαμε μια κουβέντα και πάνω στην κουβέντα μου πέταξε: «Πήρα κι ένα μήνυμα, μην ξαναπάς στο νεκροταφείο» και εκεί σας λέω τελείωσε. Δεν το αναλύσαμε, γιατί είχαμε μια άλλη συζήτηση και δεν το αναλύσαμε. Τώρα που το σκέφτομαι θα έπρεπε να το έχουμε αναλύσει…».

Ωστόσο οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο ο άνθρωπος που ήθελε να της κάνει κακό να παρακολουθούσε τις κινήσεις της.

Εντύπωση ωστόσο προκαλούν τα λόγια της δικηγόρου της οικογένειας της εφοριακού η οποία μετέφερε την άποψη των συγγενών της πως ίσως ο άνθρωπος που δολοφόνησε τη Δώρα Ζέμπερη να μην επέλεξε τυχαία το σημείο της δολοφονίας, τον τάφο του φίλου της δηλαδή.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ