«Μπαμπά, μαμά… ελπίζω μια μέρα να μπορέσετε να με μισείτε λίγο, λιγότερο»

«Μπαμπά, μαμά… ελπίζω μια μέρα να μπορέσετε να με μισείτε λίγο, λιγότερο. Δεν αντέχω να πηγαίνω στο σχολείο και δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το αποφύγω» έγραψε ο 11χρονος μαθητής από την Ισπανία, πριν βάλει τέλος στη ζωή του, τον περασμένο Οκτώβρη.

Ο 11χρονος Ντιέγκο πήδηξε στο κενό από τον πέμπτο όροφο στο κενό, από το σπίτι της οικογένειάς του στη Βίλα Βέρντε της Ισπανίας.

Το αγόρι έλεγε διαρκώς στους γονείς του ότι είναι δυστυχισμένος στο σχολείο, πριν πηδήξει στο κενό ενώ είχε αφήσει ένα γράμμα που οι γονείς του δημοσιοποίησαν πριν από λίγες μέρες.

Και συνεχίζει ο Ντέγκο: «Μπαμπά, με έμαθες είναι είμαι καλό άτομο και να κρατάω τις υποσχέσεις μου. Μαμά, με φρόντισες πολύ καλά και μου έδειξες πολλά μέρη… Παππού, ήσουν πάντα γενναιόδωρος μαζί μου και με πρόσεχες. Τάτα (η αδερφή του), υπέμεινες πολλά για χάρη μου».

Οι γονείς δημοσιοποίησαν το γράμμα ώστε να πείσουν τις αρχές να ξεκινήσουν έρευνα για τις συνθήκες που οδήγησαν το παιδί στο θάνατο. Οι ίδιοι διαμαρτύρονται καθώς, όπως αναφέρουν, η υπόθεση μπήκε στο αρχείο χωρίς να διερευνηθούν οι πιέσεις που δεχόταν ο μικρός στο σχολείο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ