Στο «Μενού της Αγάπης» για τον Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας», μια εκδήλωση για τη ζωή, την αγάπη, την ελπίδα, που συνδύαζε τη γεύση, τη μουσική την ενημέρωση, την κοινωνική αλληλεγγύη και την αγάπη στα παιδιά, παρέστη ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης.

Με στόχο τα έσοδα του «Μενού της Αγάπης» να διατεθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας», πέντε καταξιωμένοι σεφ και συγκεκριμένα, ο κ. Botrini, ο κ. Γραμματικόπουλος, ο κ. Νικολούζος, ο κ. Σταυρακάκης, ο κ.Ψωμόπουλος, γνωρίζοντας το έργο του Συλλόγου και θέλοντας να δείξουν την ευαισθησία τους δημιούργησαν το «Μενού της Αγάπης», που ταξίδεψε σε πανδαισίες γεύσεων τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση, παράλληλα με το μουσικό ταξίδι και τον χορό που παρέσυραν το κοινό οι DJs Constantine PacoPerro La NocheΣέργιος Ρίζος και Θεοφάνης Πέγκας.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης συνεχάρη τις ΜαρίαΧριστίναΜαρίναΚωνσταντίνα Νούλια για την πρωτοβουλία της εκδήλωσης, υπογραμμίζοντας:

«Στηρίζουμε τον Σύλλογο “Όραμα Ελπίδας” που με κοινωνική αλληλεγγύη και αγάπη στηρίζει τα παιδιά που έτυχε να έλθουν αντιμέτωπα με τον καρκίνο στην παιδική ηλικία. Η μεγάλη συμμετοχή των συμπολιτών μας στην ιδιαίτερη αυτή εκδήλωση κοινωνικής ευαισθησίας είναι ένα ελπιδοφόρο μήνυμα για τα παιδιά, που είναι και δικά μας παιδιά. Όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε το όραμα ελπίδας σε εκείνους που μας έχουν πραγματικά ανάγκη».

Το καλωσόρισμα της εκδήλωσης έκανε η κ. Νένα Χρονοπούλου, ενώ υπήρχε η δυνατότητα για ενημέρωση και εγγραφή εθελοντών δοτών Μυελού των Οστών από το «Όραμα Ελπίδας».

Την ιδιαίτερη  αυτή εκδήλωση αλληλεγγύης τίμησε με την παρουσία του ο ιατρός  κ. Γραφάκος ο οποίος είναι η «ψυχή» του Οράματος Ελπίδας.

Πηγή: enypografa.gr