Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται πλέον η γυναίκα που, σύμφωνα με καταγγελίες, «χαράκωσε» τρία μωρά σε εμπορικό κέντρο των νοτίων προαστίων.

Η γυναίκα συνελήφθη ενώ βόλταρε για ακόμη μια φορά στο εν λόγω εμπορικό αναζητώντας πιθανότητα το επόμενο θύμα της. Οι αστυνομικοί κινήθηκαν αστραπιαία και μέσα σε λίγη ώρα η γυναίκα βρισκόταν στα χέρια τους, αφού πρώτα προέβαλε μεγάλη αντίσταση.

Η γυναίκα οδηγήθηκε στη συνέχεια στο τμήμα όπου και την αναγνώρισαν οι μητέρες ενώ ασκήθηκε εναντίον της αυτεπάγγελτη δίωξη και αυτή την ώρα κρατείται στο αστυνομικό τμήμα: «Πέσαμε σε αγγέλους», λέει μία από τις μαμάδες και συνεχίζει: «Εσάς τους δημοσιογράφους και τους συγκεκριμένους αστυνομικούς που έκαναν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να βρούμε το δίκιο μας. Όπως ακούσαμε την υπόθεση ανέλαβε γυναίκα εισαγγελέας ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα παιδιών. Ευχαριστούμε και πάλι μέσα από την καρδιά μας…»

Από την πλευρά της αστυνομίας δεν επιβεβαιώνεται ότι υπάρχει σύλληψη, αλλά αναφέρεται ότι διεξάγεται έρευνα από το αστυνομικό τμήμα Αγίου Δημητρίου και το Τμήμα Ανηλίκων της Αστυνομίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ