Πλαστικός Χειρουργός – Δρ Στέφανος Σταθάκης

Λίγα λόγια για το: Διευθυντή της Πλαστικής Χειρουργικής της Κλινικής Ευρωκλινικής Αθηνών

Γεννήθηκε στην Αθήνα, είναι απόφοιτος του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Ειδικεύτηκε στην Πλαστική Χειρουργική στην Πανεπιστημιακή κλινική του γενικού νοσοκομείου Αθηνών Γ. Γεννηματάς και εξειδικεύτηκε στην αισθητική χειρουργική στο γενικό νοσοκομείο Μασσαχουσέτης (M.G.H) καθώς και στο Prompton Hospital του Λονδίνου, Αγγλία.
Επίσης υπήρξε επισκέπτης πλαστικός χειρουργός του γενικού νοσοκομείου San Francisco (USA) και κάτοχος διπλώματος στη λιπογλυπτική με υπερήχους ultrasound (University of Rome 2002).Έχει συμμετάσχει σε σαράντα διεθνή συνέδρια και είναι μέλος της Ελληνικής εταιρείας πλαστικής επανορθωτικής και αισθητικής χειρουργικής το 1991, της Ευρωπαϊκής εταιρείας E.S.L.A.S 1995, της διεθνούς I.P.R.A.S 1997, και της Ευρωπαϊκής εταιρείας E.S.R.A.S 1997.
Ο Δρ. Στέφανος Σταθάκης είναι μέλος της Ελληνικής εταιρίας πλαστικής επανορθωτικής και αισθητικής χειρουργικής (1991), της ευρωπαϊκής εταιρίας E.S.L.A.S. (1995), της διεθνούς I.P.R.A.S. (1997) και της ευρωπαϊκής E.S.R.R.A.S (1997). Ο Dr Στέφανος Σταθάκης είναι διευθυντής της πλαστικής χειρουργικής της κλινικής Ευρωκλινική Αθηνών.

Πηγή:www.stefanosstathakis.gr

Τηλ ιατρείου: 210 747 00 00