Γρήγορη συντάγή, σε 20’ είναι έτοιμο το πιάτο μας !

 Σολομός με κρασί

 

Τι θα χρειαστείτε:

6 φέτες σολομό

3 κουταλιές βούτυρο

αλάτι, πιπέρι

1 φλυντζάνι λευκό ξηρό κρασί

 

Εκτέλεση συνταγής:

Σε μια κατσαρόλα βάζετε το βούτυρο να κάψει και  ρίχνετε τις φέτες σολομού. Τις αφήνετε για 1 – 2 λεπτά να ροδίσουν και τις αναποδογυρίζετε να ψηθούν και απο την άλλη πλευρά.

Προσθέτετε το κρασί, κλεινετε την κατσαρόλα με το πώμα και αφήνετε τον σολομό για 6 λεπτά.

Τον σερβίρετε όπως θέλετε με πατατούλες, ρυζάκι και χόρτα.

Συνταγή: sintagespareas.gr

 

Πηγή: www.mama365.gr