Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ρόδου από την είδηση ότι ένας 35χρονος άνδρας, εκμεταλλευόταν την απουσία της μητέρας ενός 8χρονου για να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του φαντασιώσεις. 

Εξοργισμένοι οι κάτοικοι ανέφεραν χθες σε συντάκτη της «Δημοκρατικής», συνδράμουν τις έρευνες του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού και του Αστυνομικού Σταθμού Σαλάκου, για τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος το τελευταίο διάστημα δεν έχει δώσει σημεία ζωήςκαι προφανώς κρύβεται σε κάποιο αγρόκτημα.

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, η ανύπαντρη αλλοδαπή μητέρα, που εργάζεται σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο χωριό, ενημερώθηκε τυχαία από το 10χρονο παιδί της, ότι ο κατά δύο χρόνια μικρότερος αδελφός του, συχνάζει στο σπίτι του 35χρονου αλλοδαπού, γείτονά τους και ότι ο τελευταίος του δίνει χρήματα.

Η μητέρα θορυβημένη αφού μέχρι τότε δεν ήταν υποψιασμένη, μίλησε με το 8χρονο παιδί της και πληροφορήθηκε ότι ο 35χρονος τον Ιούνιο του 2017, τον οδήγησε στο σπίτι του και εκεί αφού έβαλε στην τηλεόραση του βίντεο με σεξουαλικό περιεχόμενο τον εξανάγκασε σε ασελγείς πράξεις, προσφέροντάς του ως αμοιβή 5 ευρώ. Αυτό, σύμφωνα με τις πληροφορίες, επαναλήφθηκε κι άλλες φορές.

Η μητέρα, όπως έγινε γνωστό, ενημέρωσε οικεία της πρόσωπα και την αστυνομία την 27η Μαρτίου 2018 κι έκτοτε ξεκίνησαν έρευνες τόσο από πολίτες όσο κι από την αστυνομία για τον εντοπισμό και την σύλληψή του.


Ο 35χρονος, που βοηθά σε γεωργικές εργασίες κατοίκους του χωριού, εφέρετο να έχει διαφύγει από την Ρόδο με αεροπλάνο. Η πληροφορία σύμφωνα με κατοίκους του χωριού δεν επιβεβαιώθηκε από την έρευνα που ακολούθησε και εικάζεται ότι κρύβεται σε κάποιο αγρόκτημα.

Το παιδί σύμφωνα με τις πληροφορίες και η μητέρα του έχουν καταθέσει σχετικά στο ΑΤ Ιαλυσού ενώ θεωρείται σίγουρο ότι της υποθέσεως θα επιληφθεί και παιδοψυχολόγος.

Πηγή | The Caller

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ