Σήμερα το πρωί, «έφυγε» ο Γρηγόρης Γκολφινόπουλος από τη ζωή.

Ο Γρηγόρης Γκολφινόπουλος ο «Γκόλφι», όπως συνήθιζα να τον αποκαλώ τα τελευταία εικοσιπέντε χρόνια που τον γνώριζα, ήταν εκτός από πολύ καλός «λαϊκός» τραγουδιστής, και καλός άνθρωπος. Ήταν ευγενικός, γλυκός αλλά πάνω απ’ όλα καλλιτέχνης. Καλός καλλιτέχνης, ευαίσθητος και ελεύθερος.

Ήταν πατέρας μίας κόρης που υπεραγαπούσε και φίλος πολλών ανθρώπων που τους «στεκόταν» σαν αδελφός. Μεγαλόκαρδος ήταν ο Γρηγόρης μας, όπου παιδιά κα προσφορά θα τον έβρισκες παρόν, γιατί ήταν ευαίσθητος και ιδιαίτερα δοτικός.

«Όπου με χρειάζεσαι για τα παιδιά, πες μου, θα έλθω με την ορχήστρα για τα παιδιά δε θέλουμε τίποτα, αν είναι δυνατόν, για τα παιδιά Νένα θα παίξουμε για να χαρούν» έλεγε και το έκανε πράξη, γιατί ο Γρηγόρης είχε λόγο, και δε χρειαζόταν συμβόλαια και παρακάλια για να ανταποκριθεί σε όποια πρόταση αφορούσε «φιλανθρωπία».

Και σήμερα γύρω στις 9π.μ, νικήθηκε από την ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε τους τελευταίους  6-8 μήνες, τον καρκίνο που ναι τα κατάφερε και τον νίκησε, αλλά μέχρι και την τελευταία στιγμή ο υπέροχος Γρηγόρης μας, χαμογελούσε και ήλπιζε.

Έφυγε χαμογελώντας και ήρεμος για να μη στεναχωρήσει κανέναν από όσους στεκόντουσαν δίπλα του, αφήνοντας μόνο ένα δάκρυ να τρέξει από τα μάτια του…

Ο Γρηγόρης Γκολφινόπουλος ήταν μόνο 59 ετών, και μπορούν όσοι θέλουν να τον αποχαιρετήσουν  η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη 29-3-2017,  στις 12:00μ.μ στο Β’ Νεκροταφείο στη Ριζούπολη, στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου.

Καλό Ταξίδι, φίλε μου και καλή αντάμωση…

Η φίλη σου Νένα