Πώς θα δείχνεις πολλά χρόνια νεότερος μέσα σε λίγες ώρες

Πώς θα δείχνεις πολλά χρόνια νεότερος μέσα σε λίγες ώρες

Πώς θα δείχνεις πολλά χρόνια νεότερος μέσα σε λίγες ώρες

Η μη επεμβατική βλεφαροπλαστική μέσω της πρωτοποριακής τεχνολογίας μικροπλάσματος προσφέρει νεανικό βλέμμα πιο εύκολα και ανώδυνα.

Print Σωτήρης Γ. Τσιούμας
Ένα κουρασμένο και άτονο βλέμμα μπορεί να κάνει έναν άντρα να δείχνει πολύ μεγαλύτερος απ’ ό,τι είναι πραγματικά. Αυτό οφείλεται στη χαλάρωση του δέρματος στο άνω και στο κάτω βλέφαρο, η οποία μέχρι τώρα διορθωνόταν μόνο με χειρουργική βλεφαροπλαστική. Σήμερα, χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία του μικροπλάσματος και τη συσκευή Plexr, το πρόβλημα αντιμετωπίζεται μη επεμβατικά.

Νεότερο βλέμμα σε τρεις συνεδρίες

Με τη μη επεμβατική βλεφαροπλαστική, εκτός από τη μείωση της περίσσειας δέρματος στο άνω βλέφαρο, επιτυγχάνεται και η σύσφιγξη του δέρματος στην εξωτερική περιοχή των ματιών, με αποτέλεσμα την εξαφάνιση των στατικών ρυτίδων στην άκρη του ματιού και στα ζυγωματικά. Αυτό γίνεται χάρη στην τεχνολογία του πρωτοπόρου μηχανήματος Plexr (παγκόσμια πατέντα), το οποίο κάνει χρήση της τέταρτης κατάστασης της ύλης, που λέγεται «πλάσμα».

Με την τεχνική αυτή δεν γίνεται τομή, ούτε αφαίρεση του πλεονάζοντος δέρματος και λίπους ούτε τροποποίηση των μυών των βλεφάρων. Φυσικά, είναι ανώδυνη, δεν προκαλεί αιμορραγία και δεν απαιτεί ράμματα. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι, για να απελευθερωθεί η ενέργεια του πλάσματος, το μηχάνημα δεν πρέπει να ακουμπά στο δέρμα. Η ενέργεια αυτή προκαλεί εξάχνωση της περίσσειας του δέρματος, χωρίς όμως να βλάπτει τους γύρω ιστούς, προσφέροντας πολύ πιο σύντομη και εύκολη αποθεραπεία. Έτσι, μέσα στο χώρο του ιατρείου και σε μάξιμουμ τρεις συνεδρίες μπορούμε να έχουμε τα αποτελέσματα μιας βλεφαροπλαστικής.

Η μεγάλη διαφοροποίηση της μεθόδου Plexr

Με τη νέα μέθοδο Plexr υπάρχει το περιθώριο της διόρθωσης από συνεδρία σε συνεδρία, ώστε το αποτέλεσμα να είναι άρτιο. Αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση ενός χειρουργείου, που για να γίνει η όποια διόρθωση, θα χρειαστεί επανάληψη ολόκληρης της επέμβασης. Επίσης, ο χρόνος είναι ελάχιστος, αφού μια συνήθης συνεδρία διαρκεί 10 λεπτά το πολύ και τα όποια σημάδια (με μέγεθος μικρότερο του χιλιοστού) εξαφανίζονται σε διάστημα 3-7 ημερών.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι το ίδιο με αυτό της κλασικής βλεφαροπλαστικής, ενώ δεν υπάρχει καμία απολύτως παρενέργεια και δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας. Είναι, όμως, σημαντικό η πατενταρισμένη φόρμα ενέργειας του μικροπλάσματος να γίνεται μόνο με το μηχάνημα Plexr και όχι με άλλα μηχανήματα. Για το λόγο αυτόν πρέπει να είσαι σίγουρος ότι το μηχάνημα έχει τη σήμανση Plexr και ότι ο γιατρός σου είναι πιστοποιημένος για τη συγκεκριμένη μέθοδο.

Tips

Όταν τα πάνω βλέφαρα αρχίζουν να πέφτουν, δημιουργείται ένα σοβαρό αισθητικό πρόβλημα. Ακόμη κι ένας νέος δραστήριος άντρας δείχνει διαρκώς, αν όχι πολύ γερασμένος, τουλάχιστον υπερβολικά κουρασμένος.
Ανεξάρτητα από τις αιτίες που έχουν δημιουργήσει βλεφαρόπτωση (νευρολογικές, μυϊκές, μετατραυματικές ή και ηλικιακές), η πρωτοποριακή μέθοδος μέσω της συσκευής Plexr επαναφέρει τα βλέφαρα στη θέση τους.

Info

Ευχαριστούμε τον δρα Σωτήρη Γ. Τσιούμα, χειρουργό οφθαλμίατρο, M.S. αισθητικής ιατρικής, λέκτορα αισθητικής ιατρικής στο Πανεπιστήμιο του Camerino (Ιταλία), πρόεδρο και ιδρυτικό μέλος της αισθητικής ιατρικής και αναίμακτης χειρουργικής στην Ελλάδα, μέλος EAFPS (European Academy of Facial Plastic Surgery).

Για περισσότερες πληροφορίες: www.ofthalmoplastiki.gr.

 

ΠΗΓΗ | gr.askmen.com