ΥΛΙΚΑ
400g μπρόκολο
2 κόκκινες πιπεριές
100g λιαστή τομάτα
150g ελιές χωρίς κουκούτσι
4 κ. σ. κάπαρη
1 λεμόνι
2 κ. σ. μουστάρδα με σπόρια
3 κ. σ. ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο
1 κ. σ. ζάχαρη
Αλάτι
Πιπέρι



ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βήμα 1
Βάλτε το μπρόκολο σε ζεστό και αλατισμένο νερό και βράστε το για 4′. Μετά βάλτε το σε ένα σουρωτήρι και αφήστε το να στραγγίξει τελείως.

Βήμα 2
Κόψτε τις πιπεριές και τις λιαστές τομάτες σε μεσαίου μεγέθους κύβους. Ψιλοκόψτε τις ελιές και την κάπαρη.



Βήμα 3
Για την σως, ανακατέψτε: ελαιόλαδο, μουστάρδα, χυμό λεμονιού, πιπέρι, αλάτι, ζάχαρη και το πολτοποιημένο σκόρδο. Προσθέστε τις ελιές, τις πιπεριές και την κάπαρη και ανακατέψτε τα όλα μαζί.

Βήμα 4
Ανακατέψτε το μπρόκολο με τη σως και αφήστε για 10΄ πριν το σερβίρετε.

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!

Πηγή:xryses-syntages.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ