Προ δύο ημερών πήρα με το ταξί έναν σοβαρό κύριο που μου άνοιξε κουβέντα για την Μαύρη Θύελλα ρωτώντας με για το τι βλέπω και τι ακούω στην πιάτσα.Επειδή η διαδρομή ήταν μεγάλη και ο επιβάτης »ξεδιπλώθηκε», έφτασε σε σημείο να μου εξιστορεί διάφορα γεγονότα και φαινόταν ότι γνωρίζει πράγματα εκ των έσω (ή μάλλον νόμιζε ότι γνώριζε), κάποια στιγμή μου είπε ότι διατηρεί δεσμό με γνωστό (!) Μεσσήνιο δημοσιογράφο που ο ίδιος του μεταφέρει τα χειρότερα για τον ΠΣ Η Καλαμάτα και ότι αυτό το σωματείο πρέπει να διαλυθεί και να εξαφανιστεί από τον ποδοσφαιρικό χάρτη.

 

Ο δημοσιογράφος είχε πει πολλά στον επιβάτη μου, ότι η διοίκηση είναι άφραγκη και ότι απαρτίζεται από απατεώνες (!) έφτασε σε σημείο να του πει ότι εδώ και πολύ καιρό ο ίδιος σκαρφίζεται και αναπαράγει σαν πραγματικά γεγονότα, φανταστικές ιστορίες, μόνο και μόνο για να καταστρέψει ότι πάει να οικοδομηθεί.

Είναι τόσο μεγάλο το μένος του δημοσιογράφου (από ότι μου είπε ο επιβάτης) που αυτές της ημέρες θα ξεκινήσει να εμφανίζει ονόματα διάφορων επιχειρηματιών της Μεσσηνίας ότι εμπλέκονται με τα οικονομικά τις ομάδας βοηθώντας στην απόκτηση προπονητή ή βοηθώντας στην απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή.

Αυτό θα το κάνει γιατί κατάλαβε από την πρόσληψη του τεράστιου προπονητή που έκλεισε για τρία χρόνια στην ομάδα, ότι όλα τα ψέματα που έλεγε τόσο καιρό διαψεύσθηκαν και σύντομα θα πρέπει να αρχίσει να προσκυνάει στο όνομα της Διοίκησης του ΠΣ Η Καλαμάτα (αν είναι »’παντελονάτος»).Αντ’ αυτού σαν γνήσιο κουτσαβάκι τι κάνει?

Προετοιμάζει το έδαφος ακυρώνοντας όλες τις κινήσεις που γίνονται μπας και δεν τον πούνε ψεύτη, μπας και καταφέρει να πείσει μια μικρή μερίδα ανθρώπων να στραφούνε κατά της ομάδας και να γίνει το όνειρο του (η διάλυση του σωματείου) πραγματικότητα.

Μου είπε ακόμα ο επιβάτης ότι απώτερος σκοπός του »δεσμού» του δεν είναι άλλος από την φυγή του κ. Αγαθοκλή Χριστόπουλου από την Μαύρη Θύελλα γιατί έχει καταλάβει »βαθιά μέσα του» ότι το σωματείο έχει βρει τον δρόμο του εδώ και 5 μήνες, πράγμα που τον κάνει να μην μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια.

Κάπου εδώ κατάλαβα ότι ο επιβάτης που είχα στο ταξί έχει καταλάβει τον »κακιασμένη – ζηλιάρα» δημοσιογράφο που είχε δίπλα του από καιρό. Ο ίδιος μου ομολόγησε ότι είναι έτοιμος να δώσει ένα τέλος σε αυτή τη σχέση γιατί είναι αρκετά σοβαρός για να ασχολείται με τόσο τοξικούς ανθρώπους σαν τον δημοσιογράφο. Τον γλέντισε μου είπε καιρό και τώρα ανοίγει τα πανιά του για καλύτερα… 

Εγώ μετά ξεκίνησα να του μιλάω για αυτά που ακούω καθημερινά αλλά και αυτά που βλέπω και αφορούν την Μαύρη Θύελλα. Φυσικά του είπα πως οι άνθρωποι (διοίκηση) από την πρώτη στιγμή μας είπαν την αλήθεια για την εικόνα της ομάδας (τι παρέλαβαν) και ότι από την πρώτη στιγμή ότι είπαν το κάνουν κατά γράμμα!

Τι να το κάνεις όμως άλλα του έλεγα εγώ,… τον »πρώην» δεσμό του σκεφτόταν αυτός (!) που τον είχε καταντήσει να σκέφτεται με τόση κακία, τόση καχυποψία και τόση μιζέρια….

Στο τέλος της διαδρομής, του ευχήθηκα καλά ξεμπερδέματα και εκείνος μου είπε ότι είναι έτοιμος να βγει και να μιλήσει ανοιχτά για αυτή του την εμπειρία σε πολύ κόσμο με σκοπό να σώσει και άλλους από την συναναστροφή με αυτόν τον τοξικό άνθρωπο αλλά και όμοιους του.

Καλά τα λέω εγώ, το ταξί είναι σχολείο…
Πηγή:paratasi.gr