Οι συνταγές της είναι εγγύηση. Οι οδηγίες της σίγουρη επιτυχία. Ο λόγος για την Παρασκευή Κουντουρόγιαννη που πολλές φορές μας έχει βγάλει από τη δύσκολη θέση και την ταλαιπωρία όταν θέλουμε κάτι γρήγορο, εύκολο και γευστικό.

Ειδικά τώρα που πλησιάζει η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, αυτά τα εύκολα και νόστιμα τυροπιτάκια με χυλό θα γεμίσουν οπωσδήποτε τα παιδικά τάπερ.

Υλικά:

4 αυγά 1/2 ποτήρι εβαπορέ

Αλεύρι όσο πάρει να γίνει ένας πηχτός χυλός που να στέκεται στο κουτάλι (περίπου 1-1,5 ποτήρι) 200 γραμ.

φέτα (ή ο, τι τυρί μας αρέσει)

1 κοφτό κ.γ. μπέικιν πάουντερ

Λίγο μπούκοβο

Δυόσμος φρέσκος ή ξερός μπόλικος

Εκτέλεση: Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα με ένα σύρμα, ρίχνουμε τα μυρωδικά, το μπέικιν πάουντερ, τη φέτα και το αλεύρι ανακατεύοντας με ένα κουτάλι να φτιάξουμε ένα χυλό πηχτό, ώστε να στέκεται στο κουτάλι.

Παίρνουμε κουταλιά-κουταλιά και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι, χαμηλώνουμε τη φωτιά και τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές. Τοποθετούμε σε χαρτί κουζίνας.

Καλή επιτυχία!

Πηγή:singleparent.gr