Η επιδειξιομανία του νεαρού φιλάθλου απαντήθηκε με τον καλύτερο τρόπο από την γυναίκα «Σβαρτσενέγκερ» που καθόταν από πίσω του.

H προσπάθεια ενός νεαρού οπαδού της ομάδας football της Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ να κερδίσει μερικά δευτερόλεπτα δημοσιότητας κατά τη διάρκεια του αγώνα, όχι μόνο δεν στέφθηκε από επιτυχία αλλά είχε ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θα περίμενε ο νεαρός αυτάρεσκος φίλαθλος.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας του αγώνα και την ώρα που η κάμερες τραβούν πλάνα από τις κερκίδες, με πολλούς φιλάθλους να επιδεικνύουν τα γυμνασμένα τους μπράτσα (κατά την προσφιλέστατη συνήθεια των Αμερικανών φιλάθλων σε όλα τα σπορ), ένας νεαρός φίλαθλος της τοπικής ομάδας θέλησε να κερδίσει τις εντυπώσεις, με την συνέχεια να είναι, όμως, εξαιρετικά ταπεινωτική.

Ενώ η κάμερα κεντράρει στον νεαρό νάρκισσο, μία «χτιστή» φίλαθλος που κάθεται στην πίσω σειρά, αρχίζει να βγάζει τα ρούχα της. Και πάνω που νομίζει κανείς ότι το photobombing είναι προ των πυλών, η καλογυμνασμένη γυναίκα αρχίζει να επιδεικνύει τα τεράστια μπράτσα της, σαν άλλος θηλυκός Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, καταφέρνοντας να κάνει ρεζίλι τον νεαρό φίλαθλο, καθώς η διαφορά των δύο, είναι κάτι παραπάνω από προφανής.

Ολόκληρο το γήπεδο ξεκαρδίστηκε στα γέλια με το πάθημα του νεαρού επιδειξιομανή, ενώ ο ίδιος εμφανώς αμήχανος, έκρυψε το πρόσωπό του από ντροπή, τη στιγμή που η γυναίκα που έκλεψε τις εντυπώσεις φαίνεται να απολαμβάνει ιδιαίτερα το μάθημα που έδωσε στον «ασεβή» νεαρό.

Πηγή : gazzetta.gr