Πάλι «συγνώμη» ζητάει δημόσια ο Σαράντος… Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα !

Πρίν από λίγους μήνες κάποιος συνεργάτης του επαγγελματικού του site μπέρδεψε το δικό μου παιδί το Χρήστο, με κάποιο παιδάκι που είχε εξαφανιστεί.

Όταν διαμαρτυρήθηκα δημόσια μέσα από το δικό μου site, γράφοντας πως κάτι τέτοιο δεν ίσχυε, προσπάθησαν να μπερδέψουν το αναγνωστικό κοινό με διάφορες αλλαγές στο κείμενο λέγοντας πως πρόκειται για παιδί φιλικής μου οικογένειας, κάτι που ασφαλώς και δεν ήταν αλήθεια.

Αφού διαπιστώσαμε πως η κατάσταση πρέπει να έχει διαφορετικό χειρισμό, επικοινωνήσαμε με το δικηγόρο μας και μετά από άμεση παρέμβασή του πετύχαμε τη «δημόσια διάψευση» του θέματος.

Σήμερα για ακόμα μία φορά σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα ένα site, ενημερωτικό και κατά τα άλλα «έγκυρο» ζητάει δημόσια συγνώμη γιατί μπέρδεψε τις χαλβαδοποιίες Κοσμίδη και έβαλε φωτογραφία της επιχείρησης που δεν είχε καμία σχέση με το «κρούσμα σαλμονέλας».

Εγώ ένα έχω να πω, στη δική μου περίπτωση δεν μπήκαν καν στον κόπο να επικοινωνήσουν μαζί μας για να δουν κατά πόσο πρόκειται για το δικό μας παιδί και εντελώς αυθαίρετα έγραψαν ότι εκείνοι πίστευαν ή χρειαζόντουσαν… Συνεπώς δεν είχε γίνει η απαραίτητη δημοσιογραφική έρευνα, ως όφειλαν να κάνουν.

Σήμερα πάλι μία επιχείρηση πλήτεται σε τόσο δύσκολους οικονομικά καιρούς…

Γιατί αν μπέρδεψε ο «blogger» τις φωτογραφίες των καταστημάτων φανταστείτε τι σύγχιση θα πάθει ο απλός καταναλωτής, ο οποίος σε καμία περίπτωση δε θα θυμάται ποιό κατάστημα από τα δύο που αναφέρθηκαν στο άρθρο του εν λόγω blogger, είχε τελικά σαλμονέλα και ποιό όχι.

Θα θυμάται όμως πάρα πολύ καλά το διακριτικό  «ΧΑΛΒΑΔΟΠΟΙΪΑ», όπως και το όνομα «Κοσμίδης» που μέχρι και σήμερα κανένα δικαίωμα αττασθαλειών δεν είχε δώσει.

Όλα αυτά λοιπόν σήμερα τα «ξεπερνάμε» με την εύκολη λύση μιας δημόσιας ανάρτησης διαδικτυακά στην οποία ζητάμε απλά μία συγνώμη και αυτό ήταν όλο;

Οι επιχειρήσεις που πλήττονται σε μία τόσο δύσκολη εποχή, οι άνθρωποι που εκτίθενται, ο κόσμος που σχολιάζει γιατί έτσι γίνεται όταν κάτι διαρρέει έστω και με αυτό τον τρόπο…

Όλα αυτά που «πληρώνονται» από εκείνους που δε φταίνε… Για ακόμα μία φορά χρησιμοποιώντας τη μέθοδο της «ΕΛΛΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΓΝΩΜΗΣ» κουκουλώνονται ;

Εύχομαι να μπει τελικά ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του γιατί όλα έχουν και τα όριά τους !

 

Διαβάστε παρακάτω όλη την ανάρτησή του, με την οποία ζητάει συγνώμη στη χαλβαδοποιία «Μ. Κοσμίδης και ΣΙΑ».

 

Υπάρχει και άλλος Κοσμίδης… Χωρίς κρούσμα σαλμονέλας!

 

Ο δαίμονας του τυπογραφείου μας οδήγησε σε ένα λάθος, που προκάλεσε αναστάτωση στους πελάτες και συνεργάτες της εταιρίας Μ. Κοσμίδης και ΣΙΑ, μιας και τοποθετήσαμε λάθος φωτογραφία στο άρθρο με την απάντηση του «Χαλβά Δραπετσώνας» για το κρούσμα σαλμονέλας.

Έτσι λοιπόν, στη δημοσίευση της απάντησης της εταιρίας «Χαλβά Δραπετσώνας» για το κρούσμα σαλμονέλας, εκ παραδρομής, ο συντάκτης βάρδιας του Piraeuspress.gr, έβαλε ως κεντρική φωτογραφία του θέματος, φωτογραφία από το κατάστημα του «Χαλβά Μ. Κοσμίδη & ΣΙΑ» με έδρα στην Αγία Βαρβάρα (Αιγάλεω).

Η αλήθεια είναι ότι δε γνωρίζαμε ότι υπάρχουν δυο εταιρίες Χαλβαδοποιίας με το συνθετικό ΚΟΣΜΙΔΗΣ.

Για αυτό και οφείλουμε μια μεγάλη συγγνώμη στην εταιρία Μ. ΚΟΣΜΙΔΗΣ & ΣΙΑ, η οποία ουδεμία σχέση έχει με το περιστατικό της σαλμονέλας και η οποία δεν εδράζεται στη Δραπετσώνα αλλά στο Αιγάλεω.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ουδέποτε έχουμε λάβει ενημέρωση από τον ΕΦΕΤ ή άλλον φορέα, για το παραμικρό πρόβλημα που να αφορά στην εταιρία Μ. ΚΟΣΜΙΔΗΣ & ΣΙΑ.

Δεσμευόμαστε, ως ελάχιστη πράξη αναγνώρισης του λάθους μας, να ετοιμάσουμε μια σχετική παρουσίαση της εταιρίας Μ. ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ, προκειμένου να αποκαταστήσουμε απολύτως την φήμη της εταιρία η οποία πιθανότατα και να επλήγη σε ένα βαθμό από το ανθρώπινο λάθος της συντακτικής μας ομάδας.

Πηγή: pireaspress.gr