Ένας άνθρωπος που ήθελε πραγματικά να κάνει καλό στον τόπο του και το απέδειξε περίτρανα είναι ο δήμαρχος της Ναυπακτίας κ. Τάκης Λουκόπουλος. 

Όταν ανέλαβε τα καθήκοντα του Δήμου του ανακοίνωσε πως δε θα λαμβάνει το μισθό του, δε θα παίρνει τα αυτοκίνητα του δήμου του για τις μετακίνησεις του, αλλά θα χρησιμοποιεί το δικό του, πληρώνοντας ο ίδιος και τα έξοδα μετακινήσεων, επίσης προτίμησε να μην προχωρήσει στην πρόσληψη Γενικού Γραμματέα του Δήμου.

Όλες αυτές οι κινήσεις του είχαν σαν αποτέλεσμα να περισσέψουν στο Δήμο περίπου 45 χιλιάδες ευρώ το χρόνο από το μισθό του δημάρχου και 35.000 το χρόνο από το μισθό του Γενικού Γραμματέα (συνολική, μικτή δαπάνη), τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για το κοινό καλό, εκτός από τα έξοδα αυτοκινήτου και δαπανών αυτού.

Ειδικότερα,  ο Δήμος Ναυπακτίας αγόρασε με τα χρήματα αυτά ένα οικόπεδο για την ανέγερση του 3ου Δημοτικού Σχολείου, που σήμερα λειτουργεί σε κοντέινερ.

Επίσης, αγοράστηκε ακόμη ένα οικόπεδο  στη συμβολή της Ε.Ο. Ναυπάκτου Θέρμου με την Σμηναγού Λαουρδέκη, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για τη διάνοιξη της οδού Σμηναγού Λαουρδέκη αλλά και τη δημιουργία κοινόχρηστου χώρου.

Αυτό που εμείς μπορούμε να πούμε είναι πως κάποιοι άνθρωποι ξεχωρίζουν γιατί έχουν όραμα και βρίσκουν τον τρόπο να το πραγματοποιήσουν με αυτοθυσία και ευθύνη.

Το να είσαι νοικοκύρης, μόνο σε καλό μπορεί να βγει, και αυτό το απέδειξε περίτρανα ο κ. Λουκόπουλος.

Πηγή: the best.gr